Slik får du den maritime stilen

Seilersko, sjø og sommer. La deg inspirere av den maritime trenden i rødt, hvitt og blått. Velg en stripete seilertopp eller kjole og sett farge på antrekket med et par store røde solbriller.

Så snart solen titter frem har den maritime trenden en tendens til å komme tilbake i motebildet. Selv om du ikke er en sjøløve, kan du bruke elementer av trenden for en chic maritim stil. Bare pass på å ikke gå helt over bord, du skal ikke se ut som en matros.

Kle deg lekent

Denne stilen passer for deg med litt humor. Gjør deg fortjent til de vannrette stripene med en tur på båten eller med en lett sommerkjole i byen. Hvis du ønsker en gjennomført stil, matcher du kjolen med blå, røde eller hvite kilehælsko.

MinMote.no - Norges største moteside

På kontoret

Tenk en frisk stil og la detaljene telle. En marineblå blazer eller et dobbeltspenn jakke med gullknapper, er et fint utgangspunkt for denne looken. Bruk en rød eller hvit topp og et par shorts eller bukser i samme farge som jakken. Et stripete 50-tallsskjørt gjør seg også fint til en blazer. En søt sommerkjole med båtmønster blir fort mer formell med en jakke over. En hvit blazer og et silkeskjerf passer perfekt med mørkeblå bukser.

MinMote.no - Norges største moteside

Tilbehøret sier alt

Til den maritime stilen betyr tilbehøret mye. En hvit veske og et silkeskjerf er enkelt tilbehør som allerede kanskje har i klesskapet. Et par røde retro eller store runde solbriller gir en vass stil. En hvit herreklokke, en brem eller en hvit solhatt, er flotte maritime detaljer. På skofronten kan du velge blå- og hvitstripete eller ensfargede kilehæl sko, eller søte røde ballerinasko.

Retro

La deg inspirere av stilen til den kule sangerinnen Kate Perry, som alltid har sin egen vri på antrekket. For en retro touch, velger du en badedrakt eller en bikini i 50-tallsstil. En stor solhatt, et strånett og et par solbriller gjør deg klar for stranden.

MinMote.no - Norges største moteside

Tips: Alt med måte. Ikke la deg lure til å velge for mange detaljer på en gang. Velger du en hvit blazer med en stripete hvit og blå topp, går du for en nøytral mørkeblå bukse. En blå kjole får den rette stilen med et par røde kilehæsandaler og en lekker stråveske. Når du er ferdig stylet og er på vei ut døren, sjekker du i speilet om alt ser bra ut. Synes du det blir for mye, kan du jo alltids fjerne noe av tilbehøret.

Følg minMote på Twitter.

Hvordan var din opplevelse i dag?