Last opp ditt antrekk- Bli modell for en dag og vinn en makeover med Silje

Drømmer du om å bli modell for en dag eller trenger du en makeover i klesveien?

Dan Kåre Engebretsen
Publisert:

5. september arrangerer Max Factor og Cubus, i samarbeid med Schwarzkopf og minMote, Top Model Live! En gigantisk motefest på Jernbanetorget i Oslo. De tidligere TopModel-deltakerne viser de nyeste høsttrendene og DU kan bli en av modellene på catwalken sammen med jentene.

Du kan med andre ord oppleve å være modell for en dag og oppleve alt det de andre modellene gjør denne dagen: Bli stylet backstage av profesjonelle stylister og ikke minst gå på catwalken sammen med profesjonelle modeller på høstens største fashionshow! minMote trekker ut to jenter som vinner:

  • En makeover med Silje
  • Alt det en profesjonell modell opplever backstage og på catwalken på høstens største fashionshow
  • To antrekk fra Cubus
  • Et års forbruk av sminke fra Max Factor
  • Et års forbruk av hårprodukter fra Scwarzkopf.

Alt du trenger å gjøre er å laste opp et bilde av ditt antrekk og gi oss en begrunnelse på hvorfor akkurat du skal bli modell for en dag.

minMote plukker ut 2 vinnere som får en dag som modell, makeover med Silje, to antrekk fra Cubus hver og et års forbruk av sminke fra Max Factor og Scwarzkopf.

For å delta i konkurransen må du kunne møte på Jernbanetorget 4. september (prøver og fitting), samt 5.september (selve dagen), og du må ha fylt 16 år.

Publisert:

Finn mer innhold om: