Hot med falske tatoveringer

Falske tatoveringer er en av vårens absolutt hotteste detaljer.

Mari Glans
Publisert:

Nå har påmalte tatoveringer blitt et av vårens mest etterpurte tilbehør blant trendy fashionistaer. Og spesielt motehuset Chanel skal ha skylden for at falske tatoveringer er tilbake i motebildet. Modellene på Chanels vårvisning var dekorert med «tatoverte» smykker både rundt håndleddene, brystet, på lårene og beina.

I ekte Chanel-stil hadde tatoveringene detaljer som perler, blomster, lenker i forskjellige tykkelser, fugler og selvfølgelig Chanel-logoer. De falske tatoveringene har fått navnet Les Trompe L'Oeil de CHANEL Temporary Skin Art, og har blitt en av vårens mest omtalte produkter.

Silje fra minMote digger trenden!Kjøpte juksetatovering på ebay

Men det er ikke bare Chanel som viste påmalte tatoveringer på vårens visninger. Rodarte malte store tribaltatoveringer på overkroppen til modellene, mens Jean Paul Gaultiers visning hadde både designerens eget navn og modellenes navn både på brystet, halsen og armene til modellene på catwalken.

Slik oppdaterer du vårgarderoben!Ti hotte tips

Begrenset opplag

Chanels makeup-artist Peter Philips står bak designen på tatoveringene, og sminket dem på hver av modellene før visningen. Chanel har også laget midlertidige tatoveringer basert på samme design, som ble lagt ut for salg denne måneden i et begrenset opplag.

Tatoveringene selger eksklusivt på Selfridges og Chanels egne butikker, og koster rundt 450 norske kroner for fem ark med 55 forskjelliger motiver. En litt annet pris enn man er vant til at falske tatoveringer koster i leketøysbutikker og tyggispakker.

Hva blir hot i 2010?Kjendisstylisten gir deg gode tips til vårgarderoben.

Diamanter og tatoveringer

Sarah Jessica Parker stilte i kjole fra Chanel Haute Couture på Oscar-utdelingen, og gjorde antrekket komplett med de falske tatoveringene fra Chanel rundt håndleddet. Parker hadde tatoveringer med perlemotiv på, og kombinerte dem sammen med flere diamantarmbånd fra Fred Leighton.

Noen av de første som fikk tak i tatoveringene var selvfølgelig Lily Allen, som er ansiktet til Chanels veskekolleksjon, og modell Daisy Lowe. Sistnevnte valgte å bruke en lenke med Chanel-logoen på rundt det ene låret, og tynne strømpebukser over slik at den syntes igjennom.

Nå er det lov!Trendy med sokker i skoene

Relevante artikler videre:

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Lilla er hot på øynene i vår!Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablond vår

Publisert: