Ukens best kledde

Ukens best kledde stjerner tok på seg finstasen for museumsbesøk og prisutdelinger. Beige, sort, paljetter og enkelt tilbehør var vinnere på den rosa løperen.

Mari Glans
Publisert:

Når Museum Of Contemporary Art hadde 30-års jubileum i Los Angeles, var den rosa løperen full av velkledde kjendiser. Stjernestylist Rachel Zoe elsker lange, asymetriske kjoler, og kom i atter en variant fra Pucci kombinert med store armbånd og en sort clutchveske til jubileumsfesten.

Rihanna byttet kjole

Modell Liya Kebede viser hvor enkelt og elegant det kan gjøres da hun kom til magasinet Glamours «Women Of The Year Awards» i en sort omslagsjakke brukt som kjole fra Stella McCartney.

Eva Mendes kom til MOCAs jubileum i en pudderfarget og sort kjole med paljettdetaljer i sølv og pyntet håret med sorte fjær.

Rihanna overrasket alle med sitt glamorøse kjolevalg under Glamours «Women Of The Year Awards», men hadde et kjolebytte til en enda finere kjole senere samme kveld. Kjolen er fra Jasmine di Milos vårkolleksjon 2010, og både fargene og den høye splitten kledde Rihanna perfekt.

MinMote.no - Norges største moteside

Kveldens mest glamorøse

Taylor Swift var kveldens store vinner under «Country Music Awards», og det også på kjolefronten. Swift hadde på seg en nydelig stroppeløs kjole fra Reem Acra med gullpaljetter og tyllskjørt.

Se de vakre kjolene fra «Country Music Awards» her!

Kate Bosworth er en av de kuleste stjernene i Hollywood, og kom i en minikjole fra Proenza Schouler med leopardmønster til MOCA i Los Angeles.

Liker du stile til Kate Bosworth?Slik kan du kopiere den

Stilikonet Chloe Sevigny skilte seg ut under MOCA-jubileumet i sin minikjole med paljetter på brystet fra Miu Mius vårkolleksjon 2010.

Kate Beckinsale var en av kveldens mest glamorøse i sin sjøgrønne, asymetriske silkekjole, med tilbehør i sort og oppsatt hår.

Relevante artikler videre:

Populære designerkjoler!Stjernene elsker Victorias kjoler

Trender til fest!Sort, pudder og paljetter

« Den lille sorte» passer uansett.Les saken her!

Formfull?Mote for store størrelser

Publisert: