Vesken alle moteløver sikler etter

Vesken som har blitt en snakkis i moteverden.

silje
Publisert:

Etter mange sesonger uten en ekte it-veske, ser det ut til at it-vesken får et comeback denne høsten. Vesken det allerede hviskes om i motemiljøet og blant kjendisene, er vesken som har fått navnet "Coco Duffel bag " og er designet av mannen mange kaller et geni, Alexander Wang. Vesken er fra hans høst/vinterkolleksjon for 2009.

Prislapp: 6000 kroner

Vesken, som kommer til å ha en pris på rundt 6000 kroner, vil ikke være å få tak i før i juli. Da er det også ventet at det blir lange ventelister både i butikker og nettbutikker. For mens de fleste nå planlegger sommergarderoben, er alle moteløver godt i gang med å sette opp en liste over høstens må-ha.

Fashionista Mary-Kate Olsen var som vanlig tidlig ute. Hun ble observert med vesken før den ble vist på catwalken for første gang under Alexander Wangs høst/vinter visning, i New York i februar. Etter det har vesken blitt omtalt og siklet på av bloggere, motejournalister og andre trendsettere. Allerede nå hviskes det om en ny it-veske.

It-vesken

Det er flere sesonger siden vi så en klar it-veske på catwalken. Mange i motebransjen har gått så langt som å si, at det nå er statement-smykke som har tatt over som den nye it-vesken. Mange husker vel veskehysteriet for blant annet it-veskene "Spy" og "the Baguette"fra Fendi, Luella Bartley "Giselle" og Chloè sin Paddington-veske. En stund gikk jo alle rundt med disse på armen. It-veskene er ofte døgnfluer og ikke det samme som klassikere "The Birkin Bag", "The Kelly Bag"og Chanel 2.55. Faren med overeksponeringen av en veske såpass tidlig, er selvfølgelig at "Coco Duffel" kan lide samme skjebne som andre it-vesker og kjapt bli oppbrukt.

Skal du ha vesken?

Da er det bare å følge med når butikker som Shopbop og Shopjake får den omtalte Alexander Wang vesken for salg i juli. Noen butikker har allerede ventelister, som Shopjake. Den svarte vesken med nagler kan se anonym ut, men la deg ikke lure. Over hele verden venter nemlig fashionistas på å slå kloa i den først, inkludert undertegnede. Spørsmålet er bare om den blir ut, nesten før den er inn.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: