minMote-redaksjonens juleønsker

Med bare en liten stund igjen til julaften har minMote-redaksjonen plukket ut årest drømmegaver.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det er langt fra sikkert at alt kommer til å ligge under juletreet, men hvem har sagt at det ikke er lov til å drømme? Vi ønsker oss både deilige strikkegensere, varme (og faktisk ganske praktiske) støvletter og velduftende skjønnhetsprodukter. Det blir heller ikke jul uten litt ekstra søtsaker, og vi bytter gjerne ut en myk gave med en spiselig i år!

Sonia Huanca Vold, minMote-leder

– Å tro at jeg skal få den råflotte lammepelsen i gave, er som å tro på julenissen. Men er jeg heldig tar noen seg råd til å kjøpe den nydelige fjærringen til meg. Hint, hit, kjære!

– En sikker vinner under juletreet er entet søtsaker eller velduftende kremer. Jeg hater å fryse, så en fin ullgenser hadde også vært en innertier.

– De fleste fashionister jeg kjenner får aldri nok motebøker. I år er det nok Kate Moss-boken som står øverst på ønskelistene til de fleste - det gjør den i alle fall hos meg!

Martine Lunder, journalist

– Jeg elsker varme skjerf og sjal, og drømmeplagget er dette tykke sjalet fra Missoni - heldigvis har kjedebutikkene noen rimeligere alternativer også.

– De fargerike øredobbene har jeg hatt lyst på siden jeg så dem på catwalken, og det lille armbåndet fra norske Sumisura er også en favoritt. Jeg ser for meg at jeg skal ha det på meg hver dag hvis det ligger under juletreet!

– Det blir ikke jul uten godteri, men jeg bytter gjerne ut noen av de tradisjonelle kakene med makroner, som er det beste jeg vet. Det beste er å kjøpe mange farger - alle smaker forskjellig og ser nesten ut som pynt i seg selv.

Jennifer Bråthen, journalist

– Ingen ønskeliste er komplett uten et ønske på topp som ikke går i oppfyllelse. I år er det skinnskjørtet fra Marant som troner øverst. Gleden er likevel stor om de myke pakkene under treet inneholder grov strikk eller ullundertøy.

– Jeg får aldri nok fuktighet og lar meg påvirke av Victoria Beckhams siste skjønnhetstips - Skin Food fra Weleda. Prisen er ypperlig for hyppige påføringer både i ansiktet og på hendene. Amen.

– Med fem par utslitte ankelstøvletter fra Acne i garderoben, er jeg mer enn klar for fornyelse. Gleden var derfor stor da Acne presenterte en ny variant i skinn med grov tekstur. Siden hælen ikke er mer en 7,5 centimeter høy, kommer de til å bli flittig brukt og høyt elsket.

Rut Helen Gjævert, videoansvarlig

– Årets vinterdrøm er den nye damemodellen fra Norwegian Rain - en jakke man kan glede seg over i mange, mange år. Jeg er fra Vestlandet, og vet hvor vanskelig det kan være å finne bra yttertøy over festklærne når det regner og blåser - denne regnjakken funker til all slags vær og alle anledninger.

– Jakken blir like fin over en tykk genser til hverdags, og da vil jeg toppe den med en knallrosa lue som holder energien oppe på kalde dager.

– Man får aldri for mange krus med te og honning om vinteren. Jeg sverger til Yogi Tea - stappfull av naturlige krydder og sødme.

Ida Elise Eide Einarsdóttir, journalist

– Jeg elsker disse bootsene fra Acne. Klassiske og tidløse, men likevel elegante og sexy. Kan brukes til alt fra den lille sorte til jeans og oversized strikk.

– Smykker fra fineste Bjørg er som skatter i smykkeskrinet mitt. De løfter et hvert antrekk, og er like fine til hverdag som til fest. Jeg lar meg forføre av det litt uperfekte i Bjørgs design, for ikke å nevne balansen mellom varm kjærlighet til naturen og det rå, upolerte og uferdige.

– Duftene fra Nasomatto er annerledes, spennende og unike. Absinth har en aromatisk treduft, men er som resten av duftene i Nasomatto-familien vanskelig å beskrive. På den gode måten. Passer til både menn og kvinner som liker det mystiske, uvante og sensuelle.

Hva ønsker du deg til jul? Fortell om din drømmegave i kommentarfeltet!

Publisert: