Her er minMote-redaksjonens høstønsker

Butikkene bugner av grov strikk og lune høstrender. Her er minMote-redaksjonens høstønsker.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Sommerklærne pakkes sakte, men sikkert ned og vi fyller garderoben opp med varmere klær og tilbehør. Denne høsten er burgunder en av det heteste trendene, og minMote-redaksjonen har latt seg påvirke.

Se hva som ligger øverst på våre ønskelister denne sesongen.

Sonia Huanca Vold, minMote-leder

- Jeg har ennå ikke tatt meg råd til å investere i den burgunderfargede drømmejakken fra Iro. Det er egentlig ren strategi, siden jeg har bursdag i september.

- Cowboy-trenden rir igjen, og jeg har allerede kastet meg over den. Jeg har egentlig hatt Isabel Marant-støvlettene i sikte en god stund, men nå har jeg bestemt meg for å nøye meg med Zaras budsjettvariant.

- Fordi jeg har kjøpt meg ny leilighet, kommer jeg til å bruke mer penger på interiør enn klær fremover. Et par knallfargede hodeskaller vil sprite opp min nye walk-in-garderobe.

Martine Lunder, journalist:

- Helt øverst på ønskelisten står verdens fineste høstveske fra Acne. Formen, fargen og størrelsen - alt er perfekt! Jeg planlegger å bruke den hver eneste dag hvis jeg kloa i den.

- Det verste jeg vet er å fryse når det blåser, derfor elsker jeg å pakke meg inn i deilige skjerf. Becksöndergaard har haugevis av nydelige skjerf denne høsten, og det spørs om jeg klarer meg med bare ett! I så fall blir det dette stjerneskjerfet som er både mykt og varmt.

- Hver høst sier jeg at jeg skal prøve meg på mørk leppestift, men det har ikke skjedd hittil. Denne høsten har jeg imildertid bestemt meg for at det skal skje, og derfor har jeg allerede skaffet meg den burgunderrøde leppestiften fra favorittmerket YSL. Den er rett og slett for dyr til å bli stående ubrukt!

Jennifer Bråthen, journalist:

- Denne høsten er det lite nytt som skal inn i garderoben, men noen få oppdateringer må til. Øverst på listen står buksene fra Marant. Hvis de sitter like godt som de ser ut, kan det bli en av høstens favoritter - gjerne i kombinasjon med ankelsko fra Bianco og tykk, hjemmestrikket ullgenser.

- Nylig kom den første kolleksjonen til det norske merke FWSS for salg i butikk. Skjerfet er bare ett av mange plagg i kolleksjonen jeg har lagt for elsk.

- Etter en sommer med lite søvn og sol har alderen innhentet meg. Gleden var stor da hudpleieren min tipset om serumet som visker ut fine linjer.

LES OGSÅ:Dette er høstens farge - 10 kupp i butikk nå

LES OGSÅ:Her er stylistenes favorittprodukter

LES OGSÅ:Dette snittet fremhever figuren din

Publisert: