20 fantastiske vårkåper - finn din favoritt

Det er på høy tid å kaste dunjakka til fordel for en lettere vårkåpe. minMote har funnet de 20 fineste akkurat nå.

Butikkene bugner av herlige vårkåper, enten du vil kaste deg på en helt ny trend eller investere i en klassiker. En dobbeltkneppet trenchcoat kan du trygt ta fram igjen sesong etter sesong - eller kanskje du vil prøve deg på en knallfarget variant? Dyremønster kommer også alltid tilbake, og i år skal det helst være sort-hvitt eller fargesprakende. Den fresheste trenden er syrlige sitrusfarger som løfter både antrekket og humøret.

Fikk din favoritt blant disse vårkåpene, som kan brukes både til hverdags og fest:

Trenchcoaten

Britiske Burberry er trenchcoatens mor, og lager nye versjoner av den allsidige klassikeren hver sesong. I årets vårkolleksjon er det metalliske kåper som er det nye, i både turkis, rosa og grønne toner. Den beige klassikeren går dog aldri av moten, og fikk dessuten en renessanse da hertuginne Kate tok den inn i varmen som en av sine favorittjakker. Trenchcoaten finnes også i langt rimeligere varianter enn originalen. Midjen markerer du med en beltespenne, eller et belte du kan knyte foran.

Dyreprint

Det kuleste mønsteret denne våren finner man hos franske Kenzo. Vårkolleksjonen deres er full av leopardmønster med en ny vri - nemlig farger som oransje, gult og knall turkis. Prisen er imidlertid like høy som kåpen er kul, men vi krysser fingrene for at det snart kommer noen budsjettkopier. Alternativt er sort og hvitt i vinden som aldri før, så dyremønster i disse fargene er helt riktig i vår.

Kritthvitt

Både Fendi (bildet), Valentino og Burberry har kritthvite kåper i sine vårkolleksjon. En hvit kåpe er perfekt hvis du skal kaste deg på den helhvite trenden i år, og ser nydelig ut til solbrune legger når sommeren kommer. Velg mellom romantiske, klassiske og sporty kåper - hvitt blir uansett ikke feil denne våren.

Friske farger

Sitrusfarger er stort i Marc Jacobs' vårkolleksjon for Louis Vuitton, gjerne i kombinasjon med hvitt. Gult er også en av Guccis viktigste farger i år - helt perfekt for deg som er lei de nøytrale kåpene i sort og beige. I vår kan du heller fråtse i friske farger som gjør deg glad, enten det er aprikos, turkis, oransje, grønt eller gult. En real fargefest med andre ord!

Hvordan var din opplevelse i dag?