Stjernenes favoritt på rød løper

Den libanesiske designeren Elie Saab er den soleklare favoritten blant stjernene under filmfestivalen i Cannes.

Mari Glans
Publisert:

Den årlige filmfestivalen i Cannes er en av årets mest glamorøse begivenheter i filmverdenen. Her får stjernene muligheten til å stråle i de mest ekstravagante kjolene på den røde løperen. I år var det en spesiell designer som utmerket seg, libanesiske Elie Saab var den mest populære designeren blant stjernene under filmfestivalen.

Duse pastellfarger

Den asiatiske skuespilleren Fan Bingbing var en av mange som strålte i Elie Saab Couture på den røde løperen. Den pudderfargede kjolen var bodert med perlser på overdelen, og hadde et særegent broderi på ryggen. Pudderfarger er også en av vårens hotteste trendfarger, les mer om trenden her! Stjernene elsker pudderfarger

Indiske Aishwarya Rai valgte en blå kreasjon fra samme designers vårkolleksjon til premieren av filmen «Robin Hood». Kjolen var dekorert med stener og lag-på-lag med chiffonblader over det transparente stoffet. Rai var også en av flere stjerner som valgte en voluminøs frisyre under festivalen. Les mer om denne frisyren her!

Trenger du frisyretips?Dette er trendy nå!

To fra samme designer

Oscarvinner Helen Mirren var en av festivalens mest elegant kledde kvinner, og har tilsynelatende også falt for Elie Saabs design. Hun valgte nemlig antrekk fra Elie Saab ved to forskjellige anledninger under festivalen. På den røde løperen gikk hun for en sort, gulvlang kjole med asymmetrisk topp fra Elie Saabs høstkolleksjon 2010. Til et arrangement i regi av luksusmerket Chopard, kom hun i en Elie Saab Vintage Couture-kjole i grå silke med et glitrende belte i midjen.

«Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria valgte en kortere kjole fra Elie Saabs vårkolleksjon til etterfesten på «Robin Hood»-premieren. Den pudderfargede minikjolen var dekorert med gullfargede stener, og var ekstra markert på den asymmetriske skulderen. Longoria kombinerte kjolen med øredobber og sko i gull.

En annen favorittdesigner!Stjernene digger Victorias kjoler

Relevante saker videre:

Ukens trendsetter:- Jeg blir inspirert av Brigitte Bardot!

Klar for nye plagg til vårgarderoben?Her er ti trendy kjøp denne våren

Lady Gaga risikerer livet for mote.Kledde seg livsfarlig på flytur

Publisert: