Fra catwalk til kjendis: Hvem kledde pastellkjolen fra Pucci best?

Stjernene har kastet seg på pastelltrenden med kjoler fra Emilio Pucci. Hvem kler kjolene best - kjendisen eller catwalk-modellen?

Det er ingen tvil om at norske Peter Dundas gjør noe veldig riktig som sjefsdesigner hos Emilio Pucci. Spesielt har vår/sommer-kolleksjonen for 2012 allerede blitt en stor kjendisfavoritt.

Denne gangen er det Mary-Kate og Ashelys trendy lillesøster Elizabeth Olsen (22) og skuespiller Paula Patton (36) som har brukt kjoler fra kolleksjonen på den røde løperen.

En av vårens store trender er sukkertøyfarger og pasteller, noe også disse kjendisene har fått med seg. Elizabeth Olsen stilte i lys gul og mønstret minikjole med lange ermer på Critic's Choice Awards.

LES OGSÅ:25 pastellkjøp fra 40 til 500 kroner

Paula Patton valgte en multifarget kreasjon med glitter og fjærdetaljer, som hun dessten matchet med lilla platåpumps på premieren til «Mission Impossible: Ghost Protocol».

Patton har blant annet spilt i filmer som «Hitch» og «Precious».

Elizabeth Olsen puster sine berømte storesøstre i nakken når det gjelder stilsans og blir stadig omtalt som et viktig nytt navn i moteverdenen.

Blant annet ble hun hyllet for sin Chanel-kreasjon på MOMA-ball i New York, mens hun denne gangen altså valgte italienske Emilio Pucci.

LES OGSÅ:Dundas hylles for ny «red carpet»-kolleksjon

Petter Stordalens kone, Gunhild Stordalen har også sikret seg en kjole fra Emilio Pucci, som hun høstet skryt for på NHO-middagen på Operaen i Oslo. Tidligere har superstjernen Beyoncé brukt en lignende kjole og her kan du stemme på din favoritt.

En annen kolleksjon som blir flittig brukt av kjendisene er Marc Jacobs vår/sommer-kolleksjon for Louis Vuitton. Stem på din favoritt-look her!

LES OGSÅ:Mette-Marit i ny «it-kjole» fra Pucci – Nobelgarderoben verdt rundt 100.000

Følg journalisten på Twitter her!

Hvordan var din opplevelse i dag?