De hotteste i britisk motebransje

British Fashion Awards har kåret de hotteste modellene og designerne i den britiske motebransjen akkurat nå.

Mari Glans
Publisert:

Den årlige prisutdelingen tiltrakk seg det meste av designere, modeller og andre britiske stjerner, som stilte i finstasen på Royal Courts of Justice i London onsdag kveld.

Kveldens store vinner ble designer Christopher Bailey, som fikk prisen for Årets Designer, og er selvfølgelig en viktig årsak til at Burberry, som han er sjefsdesigner for, fikk prisen for Årets Designermerke.

Modellyndlingen Georgia May Jagger fikk prisen for Årets Modell. Hun var nominert sammen med modeller som Rosie Huntington-Whiteley og Daisy Lowe. Jagger har dette året gjort stor suksess som modell og fronter internasjonale kampanjer for Hudson Jeans og Versaces vårkolleksjon, og kom sammen med sin mor, Jerry Hall, til utdelingen.

- Jeg vil takke min mor for å være min største inpirasjonskilde, sa Jagger i takketalen, ifølge britiske Vogue.

Hva de hotteste stjernerne i Storbrittania hadde på seg, er like spennende som hvem som faktisk vant pris. Victoria Beckham poserte på den røde løperen i en sort, gulvlang kjole med skulderdetaljer fra sin egen kolleksjon. Flere valgte gotiskinspirerte antekk, deriblant Kate Moss, som kom i en lang kjole med slep fra John Galliano, og Pixie Geldof, som kombinerte den lange sorte kjolen med sølvfarget hår og burgunderfargede lepper. Daisy Lowe kom i en sort kjole med høt splitt og utskjæringer fra Vivienne Westwood.

Georgia May Jagger gjør stor suksess som modell!Les mer om henne her!

Moss fikk hederspris

London Fashion Week feirer 25 års-jubileum i år, og det britiske folket har stemt på hvem de synes har vært en ambassadør for britisk mote internasjonalt. Prisen gikk til supermodell Kate Moss, som vakte oppsikt i kjole fra John Galliano. Det var ikke tilfeldig at hun valgte en kjole fra nettopp denne designeren, Moss delte også ut prisen for for Outstanding Achievement in Fashion Design til John Galliano, for hans spektakulære karriere fra han gikk ut fra Sentral Saint Martins og fram til i dag, hvor han har jobbet for Dior i over ti år.

Christopher Kane, som designer for Topshop og Versace i tillegg til sitt eget merke, fikk prisen for Årets Beste Kolleksjon. Hedersprisen The Isabella Blow Award for Fashion Creator gikk i år til britiskfødte Grace Coddington som er kreativ leder i amerikanske Vogue.

Kate Moss snakker om skjønnhet, mote og sine stilikoner!Les mer fra intervjuet her!

Relevante artikler videre:

Mer britisk mote!Sjekk stilen fra London Fashion Week

Tips fra en supermodell! -Mote trenger ikke være komplisert!

Coco Chanel visste hvordan man skulle kle seg. Få stilen her!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her

Publisert: