Seks beste vårkjøp for gutta

Her er de seks vårkjøp guttene trenger for å være oppdatert på motefronten denne våren.

Mari Glans
Publisert:

Årets vårmote er slett ingen fargerik opplevelse. De største designerne satset på nøytrale farger denne sesongen. Beige, grå, sort og hvit dominerte de fleste kolleksjonene sammen med jordfargene. Noen sterker farger gikk igjen, som gult, rosa og forskjellige blå- og grønntoner. Fokuset ligger mer på materialer denne våren, klassiske plagg i kashmir, bomull, silke og andre naturmaterialer er det du bør investere i.

Denne våren er det ifølge designerne mange stiler å velge mellom. Det omstridte 80-tallet er tilbake, men i en oppdatert og fresh versjon. Det er også maritime tendenser med striper og seilersko. Vi har valgt ut de fem viktigste og mest anvendelige plaggene guttene trenger for å følge moten i vår.

Cardigan

Dette er vårens mest anvendelige plagg, og hvis det er noe du burde investere i denne våren så er det nettopp en cardigan. Velg en grovstrikket variant som jakke når det blir litt varmere i været, og bruk en tynnere cardigan til hverdags. Cardiganen kan kombineres med alt, du kan ha både vanlige t-skjorter og skjorter under. Tversoversløyfe og slips er kult å ha til, eller ha et tykkere skjerf i halsen når du er ute.

Jeans

Jeans er alltid gjeldende i motebildet, og alle gutter bør eie minst to par kule jeans. I år er det meste lov når det gjelder denim, men vi ser klare tendenser til 80-tallet, og de lysere og syrevaskede jeansene er tilbake. Det er også mye av den slitte vasken på buksene i vår, de skal se gjerne velbrukte og gamle ut.

Seilersko

Sesongens kuleste sko er seilerskoen. Den maritime stilen er veldig gjeldende denne sesongen, og med dette kommer den klasiske seilerskoen tilbake i motebildet. De nye versjonene kommer i forskjellige farger og kombinasjoner, velg mellom nøytrale brun- eller gråtoner, eller en mer fargesprakende variant.

Les mer på minMote.no: Fiks 2009-jeansen din selv

T-skjorte

T-skjorten er et must når det begynner å bli varmt i været. Den er også en kjempefin måte å bryte opp en fargeløst antrekk på, eller å roe ned et antrekk med mye farger. Det er viktig å ha litt forskjellige varianter å velge mellom, v-hal, rund hals, hvite, svarte og mer fargerike. De rocka band-tskjortene er fortsatt kule, og striper er en stor trend denne sesongen. Stripene kan være horisontale eller vertikale, det som gjelder er at stripene er brede.

Pilotbriller

Intet vårantrekk er komplett uten kule solbriller. Pilotbrillene er en evig klassiker, og passer til de aller fleste. Mange av de største designerne har pilotbriller i sine solbrillekolleksjoner. Velg en klassisk Ray-Ban modell med tynn stålinnfatning, eller gå for mer trendy varianter med tykkere innfatning i plast.

Skjerf

Skjerf i halsen er nødvendig om våren når været er skiftende, men det er også en perfekt måte å gjøre antrekket mer personlig på. På samme måte som t-skjorten, er skjerfet perfekt til å bryte opp et ellers kjedelig antrekk. Bruk skjerfet til blazer, cardigan eller t-skjorte, alt er lov.

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: