Leken mote fra Sonia Rykiel

Den 20. februar kommer den andre delen av Sonia Rykiels gjestekolleksjon for H&M i butikkene.

Mari Glans
Publisert:

Den 20. februar kommer den andre delen av Sonia Rykiels gjestekolleksjon for H&M i butikkene.

Det franske motehuset lanserte sin undertøyskolleksjon i samarbeid med H&M i desember, og nå er det tid for kleskolleksjonen. Sonia Rykiel er kjent for å være dronningen av strikk, og kolleksjonen er fargeglad, humoristisk og består primært av strikkede plagg i forskjellige varianter.

- Denne kolleksjonen er veldig fransk og chic, med et lekent preg. Den har sterke farger og striper, som er veldig typisk for Sonia Rykiels design. I tillegg har alle plaggene den karakteristiske vrangsømmen utenpå plaggene, som er en velkjent detalj for dem som kjenner til Sonia Rykiel, forteller Vibeke Holann, som er kommunikasjonssjef i H&M Norge.

Tjener grovt på mote.Dette får kjendisene på første rad

Egen barnekolleksjon

Dette er første gang at H&Ms designsamarbeider også har en egen kolleksjon for barn. Disse klærne er for jenter fra ett til åtte år, og designet er helt likt designet på klærne i damekolleksjonen.

- Filosofien bak er at mote skal være gøy, og den tankegangen passer veldig godt til både H&M og Sonia Rykiel, forteller Holann, og legger til at denne kolleksjonen fokuserer mer på hverdagsklær enn tidligere kolleksjoner, som har vært mer trendy og festpreget.

- Denne kolleksjonen er for hverdagskvinnen som ønsker å gjøre noe mer ut av antrekkene sine til daglig. Sonia Rykiel følger sin egen stil, så dette er ikke en utpreget trendkolleksjon.

I tillegg til klærne kommer det platåsandaler i lakk, fargerike armbånd, brosjer med glasstener, hårbøyler, belter skjerf og alpeluer. Alt kommer i kolleksjonens signaturfarger, som er fuchsia, gult, sort og lys rosa.

Hudpleietips i vinter!Slik forebygger du tørr hud

Lavere prisnivå

På enkelte av de andre gjestekolleksjonene har det kommet reaksjoner fra kundene på at prisnivået er for høyt til å være fra en kleskjede som H&M. I følge Holann vil denne kolleksjonen ha lavere priser, både på dame og barnekolleksjonen.

Kolleksjonen vil komme i 200 utvalgte H&M butikker verden over, og i Norge vil den komme i ti forskjellige butikker i de største byene. Kolleksjonen vil også være tilgjengelig på nett samme dag som den kommer i butikk.

Norske Pernille byttes ut.Nytt ansikt for Gina Tricot

Relevante artikler videre:

Alle vil ha håret hennes!Se hvem det er snakk om her

Hun selger flest moteblader. Denne kjendisen er svært populær

Slik skal du kle deg i 2010.Få motetipsene som gjelder i år

Kle deg fint i vinterværet.Varmejakker gjør susen!

Publisert: