Mote

Leken mote fra Sonia Rykiel

Den 20. februar kommer den andre delen av Sonia Rykiels gjestekolleksjon for H&M i butikkene.

Mari Glans
Publisert:

Den 20. februar kommer den andre delen av Sonia Rykiels gjestekolleksjon for H&M i butikkene.

Det franske motehuset lanserte sin undertøyskolleksjon i samarbeid med H&M i desember, og nå er det tid for kleskolleksjonen. Sonia Rykiel er kjent for å være dronningen av strikk, og kolleksjonen er fargeglad, humoristisk og består primært av strikkede plagg i forskjellige varianter.

- Denne kolleksjonen er veldig fransk og chic, med et lekent preg. Den har sterke farger og striper, som er veldig typisk for Sonia Rykiels design. I tillegg har alle plaggene den karakteristiske vrangsømmen utenpå plaggene, som er en velkjent detalj for dem som kjenner til Sonia Rykiel, forteller Vibeke Holann, som er kommunikasjonssjef i H&M Norge.

Tjener grovt på mote.Dette får kjendisene på første rad

Egen barnekolleksjon

Dette er første gang at H&Ms designsamarbeider også har en egen kolleksjon for barn. Disse klærne er for jenter fra ett til åtte år, og designet er helt likt designet på klærne i damekolleksjonen.

- Filosofien bak er at mote skal være gøy, og den tankegangen passer veldig godt til både H&M og Sonia Rykiel, forteller Holann, og legger til at denne kolleksjonen fokuserer mer på hverdagsklær enn tidligere kolleksjoner, som har vært mer trendy og festpreget.

- Denne kolleksjonen er for hverdagskvinnen som ønsker å gjøre noe mer ut av antrekkene sine til daglig. Sonia Rykiel følger sin egen stil, så dette er ikke en utpreget trendkolleksjon.

I tillegg til klærne kommer det platåsandaler i lakk, fargerike armbånd, brosjer med glasstener, hårbøyler, belter skjerf og alpeluer. Alt kommer i kolleksjonens signaturfarger, som er fuchsia, gult, sort og lys rosa.

Hudpleietips i vinter!Slik forebygger du tørr hud

Lavere prisnivå

På enkelte av de andre gjestekolleksjonene har det kommet reaksjoner fra kundene på at prisnivået er for høyt til å være fra en kleskjede som H&M. I følge Holann vil denne kolleksjonen ha lavere priser, både på dame og barnekolleksjonen.

Kolleksjonen vil komme i 200 utvalgte H&M butikker verden over, og i Norge vil den komme i ti forskjellige butikker i de største byene. Kolleksjonen vil også være tilgjengelig på nett samme dag som den kommer i butikk.

Norske Pernille byttes ut.Nytt ansikt for Gina Tricot

Relevante artikler videre:

Alle vil ha håret hennes!Se hvem det er snakk om her

Hun selger flest moteblader. Denne kjendisen er svært populær

Slik skal du kle deg i 2010.Få motetipsene som gjelder i år

Kle deg fint i vinterværet.Varmejakker gjør susen!

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. H&M
  2. Shopping
  3. Mote
  4. Sonia Rykiel
  5. Klær

Relaterte artikler

NYHETER

Sonia Rykiel er død

NYHETER

Se Pia Tjeltas nye kjolekolleksjon

NYHETER

Kle deg fargerikt på julebordet

MOTE

Sonia Rykiel

NYHETER

Motebransjen om Pia Tjeltas kleskolleksjon: Fantastisk, men dyr

MOTE

Se Pia Haraldsens designdebut

NYHETER

H&Ms designsamarbeid med Balmain kritiseres for høye priser