Saksøker Whitney Port

En designer saksøker realitystjernen Whitney Port, kjent fra MTV-serien

Mari Glans
Publisert:

«The City», for å ikke ha betalt henne for å designe kolleksjonen i Ports navn.

I den populære tv-serien «The City», følger vi hovedpersonen Whitney Port som jobber seg oppover som designer i New York. Port har nå gitt ut flere kolleksjoner under navnet Whitney Eve, og i følge det seerne får se i serien gjør hun stor suksess som designer, med Teen Vogue og innkjøpere fra varemagasinet Bergdorf Goodman på første rad under visningene.

Nå viser det seg at Whitney Port kanskje ikke er like talentfull på designfronten som hun utgir seg for å være. Designer Adrienne Baravetto hevder å ha designet hele kolleksjonen for Whitney Port, og saksøker nå Port og hennes far for å ikke ha betalt henne for jobben, ifølge People.com.

Baravetto sier at hun har jobbet for Whitney Port siden 2007, men har aldri hatt en skriftlig kontrakt med selskapet. De skal ha hatt en muntlig avtale som skal ha lovet henne 500,000 norke kroner og 25 prosent andel i selskapet. I følge Bavaretto brøt Port og faren avtalen med henne uten å betale etter at butikker som Fred Segal i Los Angeles bestemte seg for å kjøpe inn kolleksjonen.

Whitney er kjent for sin kule stil!Slik kan du kopiere den

- Falske påstander

Adrienne Bavaretto sier at hun hjalp Whitney Port med hele lanseringen av kolleksjonen, og at hun praktisk talt designet hele kolleksjonen for Port uten å få en eneste krone betalt. Derfor har hun nå valgt å saksøke realitystjernen.

- Adrienne Bavarettos søksmål mot Whitney Eve, inkludert Whitney Port og andre involverte i klesmerket, er ubegrunnet og på falsk grunnlag. Whitney Port er, og har alltid vært, designeren bak Whitney Eve. Bavaretto jobbet for merket i en kort periode i 2008, og av uante årsaker har hun bestemt seg for å komme med disse ubegrunnede påstandene nå, sier Whitney Ports advokat til People.com.

Relevante artikler videre:

Whitney blant de best kledde!Minikjoler i fleng på MTV Awards

Kjøp samme sko som Whitney!Herresko ny skotrend

Liker du stilen til Lauren Conrad?Slik kan du kopiere den

Whitney liker den naturlige looken!Whitney Ports beste sminketips

Publisert:

Finn mer innhold om: