Slik oppdaterer du vårgarderoben

Snøen ligger fortsatt på bakken, men det er ingen grunn til å ikke begynne å planlegge vårgarderoben. Her er 10 gode tips til hvordan du kan oppdatere garderoben uten å tømme lommeboken.

silje
Publisert:

1. Farger

Nå er det på tide å sette farge på den mørke vintergarderoben. Kjøp noen plagg i sterke farger som rosa, gult eller oransj som spriter opp hverdagen. Sats på en genser, blazer eller kardigan som kan brukes både nå og på kjølige sommerkvelder.

Lurer du på hva som blir hot til våren?Her er 12 tøffe trender!

2. Blomster

Til våren vil vi kle oss i deilige sommerfarger og blomstermønster, og det er ingen grunn til å vente. Ta frem en av fjorårets sommerkjoler eller kjøp deg et skjørt med et grafisk mønster i friske farger. Bruk skjørtet sammen med en lekker bluse eller la det stå i fokus og hold resten av antrekket i nøytrale farger.

3. Denim

Denim er en av vårens største trender. Se etter olaskjorter i lyse vasker, jeans med lapper og korte olajakker. Blå er en farge som passer de fleste og en enkel erstatning til svart. Det hotteste er å kle deg i denim fra topp til tå, men du trenger kun en olaskjorte for en liten oppdatering.

4. Avslappede bukser

Er du ikke like glad i jeans kan du se etter et par cargobukser eller løse sporty bukser til vårsesongen. Bruk de med høye hæler, en blazer og en topp med maritime striper for en chic lok.

Hva blir hot i 2010?Kjendisstylisten gir deg gode tips til vårgarderoben.

5. Maritime striper

En topp med maritime striper er enkel, men effektiv garderobeoppdatering. Kjøp deg en langermet topp og bruk den inni en blazer på jobben og under en kardigan eller over en annen topp på fritiden.

6. Trenchcoat

En fin trenchcoat er en god vårinvestering. De lyse kakifargene er tilbake og gjerne i en sofistikert look som sett hos Burberry Prorsum. Gå på jakt i ditt eget klesskap eller let etter en modell som er riktig for din kroppsfasong. Er du høy kan du satse på en lang modell. Er du petite, passer det bedre med en kortere modell som avslutter godt over knærne.

De klassiske garderobeinvesteringene går aldri av moten.Her er våre favoritter!

7. Pasteller

Pastellfarger er en sikker vinner denne våren. Kjøp deg noen lekre topper i mint, pudderrosa, lavendel eller lysegult. Enkelt og billig.

Silje shopper etter pasteller. Her er noen av hennes favoritter.

8. Synlig undertøy

Blondene holder fortsatt til våren og en blondekjole eller en lys blondetopp er en lekker investering. Dropp de mørke fargene, nå er det lyst og lekkert som gjelder. Er du litt mer vågal, kan du se etter et lekkert korsett eller bustier i en pastellfarge, som du setter utenpå en t-skjorte. Undertøyet skal snemlig synes denne våren.

9. Et par nye sko

Sko med kilehæl, sko med trehæl og clogger er noen av vårens største skotrender. Finn deg ditt drømmepar med eller uten åpen tå. Og husk at du kan bruke skoene med den utskjelte sokketrenden, til det er varmt nok med bare tær.

På jakt etter et par nye sko?Få inspirasjon til vårmoten!

10. En ny hverdagsveske

Skal du investere i en ny hverdagsveske til våren, er det lurt å starte letingen allerede nå. Ofte blir de fineste modellene kjapt utsolgt, så det lønner seg å være tidlig ute. Beige, cognacfarger, hvitt og sterke farger som rosa, lilla og grønn er bare noen av fargene du kan velge i mellom denne våren.

Relevante saker videre:

Hun valgte norsk design på rød løper.Se den flotte kjolen!

Moteekspertene gir deg gode råd om hva du bør satse på til våren.Se video her!

Forhandlerinformasjon:

Rød kjole fra H&M Garden Collection ca 400 kr( I butikk 25.mars)

Cargobukser fra Lindex ca 400 kroner

Maritim topp fra Fillipa K hos Nelly.com ca 600 kroner

Sko med trehæl fra asos.com ca 1300 kroner

Solbriller fra Persol ca 1400 kroner

Veske fra Adax ca 2600 kroner

Trenchcoat fra Cubus ca 500 kroner

Olaskjorte fra H&M ca 300 kroner

Rosa bustier fra Lindex ca 150 kroner

Skjørt fra TopShop ca 300 kroner

Publisert:

Finn mer innhold om: