Stjernestylisten Rachel Zoe er gravid

Ryktene om graviditeten har rast i ukevis. I går annonserte stjernestylisten Rachel Zoe (39)at hun og ektemannen Rodger Bermann venter barn via Twitter.

silje
Publisert:

Rachel Zoe er en av verdens best betalte stylister og sørger for at stjerner som Demi Moore, Anne Hathaway og Molly Sims, alltid skinner på den røde løperen. Stylisten har i de siste årene hatt stor suksess med sin realityserie «The Rachel Zoe Project», hvor seerne får et innblikk i livet til Zoe som stylist, hennes liv med ektemannen og sine to assistenter. I siste sesong av serien, kom det tydelig frem at paret ønsket seg barn. Siden slutten av sesong tre har spekulasjonene rast, men paret har valgte og ikke kommenterer graviditeten. Men i går bekreftet Rachel Zoe via Twitter, at paret er i lykkelige omstendigheter.

- Jeg vil bekrefte ovenfor venner og fans at jeg er gravid. Jeg er i god form. Vi er veldig spent og takknemlige for all deres kjærlighet og støtte, skrev stjernestylisten på sin Twitter-side.

Stylisten har foreløpig ikke røpet hvor langt på vei hun er i graviditeten.

Slik holder du stilen under graviditeten. Få gode tips her!

Vektproblemer

Helt siden Zoe annonserte under «The Rachel Zoe Project» at hun ønsket seg barn, har det vært spekulert i om den tynne stylisten er i god nok form til å bli gravid. Kjendisstylisten har ikke lagt skjul på at vekten har vært et problem i forhold til å bli gravid, men har ved flere anledninger avvist at hun har spiseforstyrrelser.

Senest på mandag dukket stylisten opp under en veldedighetsmiddag i Los Angeles. Zoe og ektemannen ga da ingen indikasjoner på at paret var i lykkelige omstendigheter, men valgte heller å annonsere graviditeten på sin egen måte via sosiale medier.

Det mange lurer på nå er hvordan den stilsikre stylisten kommer til å kle seg under svangerskapet, det er ingen tvil om at hun kommer til å være en inspirasjon for mange jenter verden over når det kommer til å kle seg gravid med stil.

Relevante saker videre:

Gravid supermodell stilte naken på forsiden. Les mer her!

Hot i Hollywood. Stjernene sverger til denne hårbehandlingen!

Publisert:

Finn mer innhold om: