Lily Allen er Chanels nye ansikt

Den britiske popsangeren Lily Allen skal fronte Chanel sin nye veskekampanje.

silje
Publisert:

Jenta som sjelden blir sett uten en Chanel 2.55 på armen, er motehusets neste modell. Ifølge People og WWD skal designer Karl Lagerfeld ha valgt popstjernen fordi "hun er morsom".

Lagerfeld har tidligere brukt klassiske skuespillere som Nicole Kidman og Keira Knightely i sine parfymekampanjer for det franske motehuset. Men det er ingen hemmelighet at den eksentriske designeren elsker mer spesielle fashionistas som Rihanna, Mary-Kate og Ashley Olsen. Jentene sitter alltid på første rad under motehusets visninger, og er ofte å se med Chanel-designede klær og vesker.

Lagerfelds muse

Lily Allen har også flere ganger vært å se på første rad på Chanel sine visninger og Lagerfeld selv har ved tidligere anledninger sagt at hun er hans "muse" eller inspirasjonskilde.

Av Chanels vesker er den klassiske 2.55 modellen motehusets bestselger. Den første modellen ble produsert i februar 1955, derav navnet 2.55. Coco Chanel ville ha en veske som frigjorde hendene og resultatet ble vesken som i dag bæres av kjendiser og fashionistas verden over.

Ifølge Elle UK skal Lagerfeld skal selv ta bildene til kampanjen i London neste uke. Vi venter i spenning på hva den eksentriske motedesigneren og den britiske popyndlingen finner på for husets veskekampanje for høst/vinter 2009.

Følg minmote på Twitter!

Publisert:

Finn mer innhold om: