Rolling Stones skal fronte Dressmann

Morten Hegseth
Publisert:

«Rolling Stones» har inngått et samarbeid med Dressmann og blir butikkens ansikt utad.

Knut Vidar Nilsen i Dressmanns internreklamebyrå Sprint, har sammen med Petter Varner sørget for å få rockelegendene inn i «Dressmann»-butikkene, melder Finansavisen.

- Vi skal gjøre en reprofilering av Dressmann. Vi vil gjøre butikken mer relevant for både unge og eldre menn, og kvitte oss med det litt gammelmodige stempelet vi har fra før. Dette er å flytte Dressmann inn i fremtiden, samtidig som vi tar med oss det beste av den fine historien vi har, sier han til VG.

Sjakkkonge får ny modellmakker. Les mer her!

Vil doble omsetningen

Dermed blir det slutt på de middelaldrende, «sølvrevene» som tidligere har frontet butikken. Dressmann omsatte i fjor for 2,9 milliarder kroner, og har som målsetting å øke omsetningen i Norge, Sverige og Finland med 100 prosent innen fire år. Samarbeidet med Med Mick Jagger og Keith Richards, som i utgangspunktet skal vare ut 2011, skal være med på å realisere dette.

-Når det gjelder bandet så har vært nøye med å ivareta bandets integritet, selv om Dressmann er en kommersiell aktør, sier Nilsen til VG. Dette har hele tiden vært en forutsetning fra bandets side.

I begynnelsen av februar blir det egen kolleksjon med T-skjorter og andre produkter fra bandet, samtidig som butikken har kjøpt rettighetene til gamle Rolling Stones-klassikere som «Start me up», «It´s Only Rock´n Roll», «Beast of Burden» og «Hot stuff».

- Vi har funnet en økonomisk modell i samarbeid med bandet: Jo mer vi selger jo mer tjener både vi og dem. Hvor mange millioner vi har gått ut med i utgangspunktet vil jeg ikke kommentere, sier Nilsen til VG.

Det lyktes ikke VG å komme i kontakt med Petter Varner.

Relevante artikler videre:

Menn bør også ta vare på huden. Her en hudpleieguide for menn!

Er håret preget av vinteren?Slik blir du kvitt elektrisk og brusete hår!

Skal du på salg? Her er plaggene du bør du investere i!

Ta vare på støvlettene i vinter. Få gode tips her!

Publisert:

Finn mer innhold om: