minMotes septemberfavoritter

Gjør som minMote-redaksjonen og kle deg i myke høstplagg, slangeskinn og metalliske toner i september.

silje
Publisert:

Silje Pedersen, moteekspert og leder for minMote

- Jeg har spart nesten alle pengene mine til New York og Fashion Week. Når dollarkursen er så gunstig, så kan det bli mange gode kupp! Denne høsten skal jeg investere i en ny klassisk veske, som holder alt jeg trenger å drasse med meg i hverdagen. Jeg kjøper heller en fin veske per sesong enn ti billige, rett og slett fordi jeg foretrekker kvalitet.

- Ville vesten og den cowboyinspirerte stilen fra Isabel Marant, var en av mine favoritter på catwalken denne sesongen. Jeg drømmer om de kule bootsene med frynser og kilehæl, men nøyer meg nok med en rimeligere utgave fra Zara. Perfekt sammen med slangeskinnsdetaljer, jeans og poncho.

- Midnattsblått er en av høstens største fargetrender og et supert alternativ til svart. Jeg lakker mine negler med blå toner i høst. En svart eyeliner er også et partymust, tenk Twiggy for den rette 60-tallslooken.

- Kjølig høstvær krever mange deilige høstgensere og jeg har allerede skaffet meg et par alternativer både i sterke og duse farger. Fint både sammen med stramme bukser eller tettsittende skjørt.

Cathrine Elnan, tilkallingsvikar

- Nå som høsten nærmer seg er jeg ekstra begeistret for alle de bruntonede plaggene som popper opp i butikkvinduene. Denne jakken fra Topshop ser passe varm ut og har en fin krage. Som er i fuskepels, selvfølgelig.

- Det er alltid en utfordring å finne passende høst- og vintersko. De skal helst være varme, vanntette og ha såler med spor i. Disse blir forhåpentligvis varme nok med et par ullsokker i, og fine er de òg.

- Jeg får virkelig ikke nok av skjorter, og denne røde varianten fra Monki funker like bra til jobb som fest.

- Det er fint med store smykker, ringer og armbånd. Gjerne til et ellers enkelt antrekk.

Martine Lunder, tilkallingsvikar

- September betyr definitivt starten på høsten for meg. Da er det viktig å få litt glitter inn i garderoben og badeskapet for å holde humøret oppe, og Deborah Lippmans neglelakker finnes i et utall fantastiske farger -jeg vil helst ha alle! De med glitter kan brukes både over annen neglelakk, eller i flere lag alene for en skikkelig party-look. Metallisk er superhot i høst, og glitrende negler er den perfekt starten. Høstsesong betyr også partysesong, og denne kjolen fra Jones and Jones er både supersøt, og i fine høstfarger - dessuten ønsker jeg meg en fresh veske å metche den med.

- Acne mener jeg har de ultimate ankelstøvlettene, enda finere enn de berømte Pistol-bootsene. Litt høyere hæl og platå foran gjør susen for mine 157 centimeter, og de kan dessuten brukes til både hverdags og fest.

- Så fort solen blir borte tar jeg fram selvbruningen, for å tviholde på sommergløden litt ekstra. Jeg er selverklært fake tan-avhengig, og har testet meg gjennom det meste av selvbruningskremer. Likevel ender jeg alltid opp med denne rimelige varianten – den gir fin glød, men såpass lite farge av gangen at det sjeldent blir skjolder.

Relevante saker videre:

Følg bloggen tilMote-Silje og få gode tips til shopping i storbyen!

Hun er en av verdens best kledde kvinner.Få motetips av Olivia Palermo!

Uten klær og sminke!Slik har du aldri sett Lady Gaga

Publisert:

Finn mer innhold om: