Ny serie på minMote & møte med Emma Wiklund

silje
Publisert:

Endelig fredag!

Idag har vi premiere på vår høstserie som skal gå i åtte uker fremover. I serien får du tips om trender, makeup og skjønnhet for den nye sesongen. Jeg er selvfølgelig veldig spent, men håper dere får gode tips som dere kan bruke i høst. Vi har jobbet med å finne gode vinklinger utifra de sakene som har vært mest lest på minMote. Sjekk ut videoen her!

I går møtte jeg verdens søteste modell og designer Emma Wiklund, på Polhem PR til Afternoon Tea. Hun har jo vært modell for Lindex i mange år og har nå designet en kolleksjon kalt Pink Collection, som kommer i butikkene i oktober. Favorittene mine fra kolleksjonen er den blå kjolen til høyre, som jeg mener å huske koster ca 400 kr. Denne kolleksjonen går til størrelse 44 og XL og passer perfekt for kvinner med former. Det beste er at du kan shoppe med god samvittighet, 10 prosent av omsetningen til kolleksjonen går til Rosa Sløyfe kampanjen.

Etter Afternoon Tea, bar det en tur bort på Velouria Vintage for å sjekke ut deres hele deres sortiment på 20 % salg. Jeg fant et par superkule cowboyboots og Mari kjøpte en rosa 80-talls blazer, helt i Miami Vice stil.

Jeg har på meg: Skjorte fra H&M, Levis shorts, skjerf fra Zara og nye boots fra DinSko.

Publisert: