Valgte nesten samme farge på kjolene

Michelle Obama og kronprinsesse Mette-Marit stjal showet under kveldens bankett til ære for Nobelprisvinner Barack Obama på Grand. De flotte damene hadde valgt nesten samme farge på kjolene, men forskjellig type snitt.

silje
Publisert:

Nesten samme farge på kjolene

Den stilsikre amerikanske førstedamen hadde valgt en blågrå kjole med sølvskimrende detaljer. Førstedamen valgte en ermeløs kjole som satte fokus på de flotte armene hennes. Ermeløse kjoler har blitt førstedamens varemerke og hun mestrer denne stilen med klassiske eleganse. De store øredobbene og det løst oppsatte håret, viser at Michelle Obama følger med på tidens trender. Både Michelle Obama og kronprinsesse Mette-Marit hadde valgt duse farger for anledningen og hadde nesten samme fargenyanse på de flotte kjolene. Mens Mette-Marit hadde markert liv, hadde Michelle Obama metalliske detaljer på skuldre og skjørt. Det var ingen tvil om at de to damene skinte om kapp om å ha kveldens flotteste antrekk.

Fire antrekk

Michelle Obama kom i det fjerde skiftet for dagen. Hun har vært dronningen av kjappe og moteriktige antrekk gjennom dagen, fra lilla til skinnende gråblått under kveldens bankett. Dronning Sonja var elegant i hvitt og sølv, og hadde valgt en mye mer moderne stil enn tidligere på dagen.

Flere av de oppmøtte gjestene hadde valgt seg den flotte fargekombinasjonen svart og blått for anledningen. Både Erna Solberg, Catharina Munthe og Trine Skei Grande var kledd i blå og svarte nyanser på banketten.

I kø for plass

Norske næringslivstopper har stått i kø for å få innpass på kveldens bankett med Nobelprisvinner Barack Obama. De 250 plassene har vært svært så etterspurt og mange næringslivstopper hadde sikret seg plass til banketten. Men det var få av de festkledde gjestene som strålte like flott som motedronningen, Michelle Obama. Jens Stoltenbergs kone Ingrid Schulerud, hadde valgt en kjole i et mønster som til fortvilelse lignet et lappeteppe. Kjolen mangler fasong og snitt og gjør ingenting for Schuleruds ellers så flotte figur. Hollywoodstjernen Jada Pinkett Smith strålte derimot i en kul blå kreasjon og sølvsko på banketten.

Relevante artikler videre:

Michelle Obama strålte på Oslo-besøk.Se de flotte antrekkene her!

Kjendisene elsker å pynte seg.Se ukens best kledde!

Publisert:

Finn mer innhold om: