Disse vant Hove-pass

silje
Publisert:

I konkurransen om årets beste sommer/festivalantrekk, har minMote-redaksjonen hatt en veldig tøff jobb, for nivået på antrekkene som ble sendt inn var meget høyt. Vi måtte imidlertid bestemme oss, og plukket ut følgende vinnere av to Hove-pass hver + opphold i Replay-campen:

Ann Cathrin Bjelkaasen (første bilde) og Isabella (vinnerne vil bli kontaktet)

I tillegg vil vi kåre vinnerne av klærne fra Replay på fredag, så hvis du er med i konkurransen, er det fortsatt håp. Last opp ditt bilde før klokken 0800 fredag morgen, så er du med i vurderingen.

minMotes begrunnelse for valget av vinnerne:

Ann Cathrin hadde hele tre forskjellige antrekk som passer perfekt på festival. Vi falt spesielt for de kule shortsantrekkene og den søte sommerkjolen med olajakken. Ann Cathrin har øye for detaljene og velger skjerf, sandaler, solbriller og pannebånd, og matchende vesker som accessoarer til sine festivalantrekk. Med denne attituden tipper vi at hun blir en av de best kledde på Hove-festivalen.

Isabella har en av sommerens kuleste looks. Hun er et eksempel på at det enkle, ofte er det beste. Et par slitte jeansshorts er sommerens må-ha plagg og Isabella styler dem bra med en t-skjorte, gladiatorsko og en panamahatt. Vi tror hun glir rett inn på Hove festivalen med dette antrekket.

(RED ANM: Isabella viste seg å egentlig hete Caroline, og å være fra Sverige. Noen hadde lastet opp bilde av henne i konkurransen uten hennes samtykke, vi har derfor måttet fjerne bildet av henne, og vi vil senere på fredag utrope en ny vinner av Hove-passet i tillegg til vinnerne av klær fra Replay)

Som nevnt var det veldig mange fine bidrag. Her er noen av de andre antrekkene som vi likte godt:

Frida (ytterst til venstre) hadde en fargerik og kul stil med thights og belte som en gang tilhørte hennes mor. Vi falt også for hatten til Ronja (i midten) og femtitalsstilen til "Sailorsinn" fra Drammen. Den gjennomførte stilen uttrykker selvsikkerhet!

Fredag publiserer vi vinnerne av klespremiene fra Replay, så følg med. Hvis du ennå ikke har lastet opp bilde, så gjør det nå.

Publisert:

Finn mer innhold om: