Grått er hot

Stjernene hadde tatt frem de flotteste kjolene, da CFDA Fashion Awards gikk av stabelen i New York i går. En trend som kom klart frem på den røde løperen, var grå toner i forskjellige varianter.

MinMote.no - Norges største moteside

Etter å ha sett på mandagens røde løper, kan man trygt si at grått er sommerens nye "lille sorte". Stjerner som Heidi Klum, Kirsten Dunst, Whitney Port med flere, valgte alle å gå for gråtoner i sine designerkreasjoner.

Heidi Klum hadde valgt en lekker metallisk minikjole fra designervennen Michael Kors. Tilbehør i sølv og metall komplimenterte antrekket og den gravide supermodellen stjal lett showet på den røde løperen.

Kirsten Dunst var en av de best kledde stjernene i den nydelige kjolen fra Rodarte. Tilbehør i metall og stilige statement skoene fra Brian Atwood, gir henne den rette futuristiske looken. Det løst oppsatte håret passer perfekt til denne stilen. Merk deg navnet Rodarte, designerne er absolutt verdt å holde øye med.

Whitney Port valgte å gå for en lang kjole med halterneck detalj på gårsdagens motefest. Kjolen hadde flotte draperinger og det hvite tilbehøret passer fint til de grå tonene.

MinMote.no - Norges største moteside

Men det var noen stjerner som ikke hadde glemt de klassiske sommerfargene. Ashley Olsen, Diane Kruger og Blake Lively var alle å se i flotte sterke farger.

Ashley Olsen kom i en vintageinspirert kjole fra sitt eget merke "The Row". Den unike orange kjolen, passet den klassiske delen av Olsen-tvillingene perfekt.

Diane Kruger fortsetter å imponere. Minikjolen, designet av Jason Wu, har unike og spennende detaljer. Merk deg de broderte skuldrene, dette er en trend du kommer til å få se mer av i høst.

Blake Lively valgte også Michael Kors, men i en mye mer sommerlige farge enn Heidi Klum. Kjolen i sterk rosa passer den lekre brunfargen til skuespillerinnen kjent fra "Gossip Girl". De hudfargede skoene er flotte til, men hun kunne fint ha spart seg det ufine bikiniskillet.

MinMote.no - Norges største moteside

Sort og hvitt

Lake Bell hadde på seg kveldens mest edgy kjole. Kjolen med de markerte skuldrene er spennende og annerledes. De skulpturelle skoene setter prikken over i-en på dette antrekket.

Molly Sims tok det helt ut med Marilyn Monroe kjolen fra den italienske designerduoen Dolce & Gabbana. Sims har figuren til å kunne kle seg i en slik kjole, så dette passet henne bra. Hun går for minimalt med svart tilbehør som er lurt når man velger en så show stoppende kjole.

Claire Danes valgte en sexy kjole fra designeren Narciso Rodriguez. Den lange kjolen er svært så ettersittende og viser den flotte kroppen til Danes. Men den ser faktisk litt gjennomsiktig ut i lyset, noe som ikke ser veldig bra ut. De røde leppene er et flott accessoar til denne looken.

Følg minMote på Twitter.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?