Kostbar design vs. billige kupp - klarer du å se forskjell?

Man trenger ikke bruke flerfoldige tusen på klær for å se trendy ut. Over 70 000 kroner skiller de to designerantrekkene fra minMotes rimelige alternativer.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Selv om de ser ganske like ut ved første øyekast, er disse antrekkene lagt fra hverandre når det kommer til pris. De færreste av oss har råd til å oppdatere garderoben med siste nytt fra catwalken hver sesong. minMote har derfor funnet gode alternativer til de lekre designerplaggene, og tipser deg om hvordan du sikrer deg de beste kjøpene i kjedebutikkene.

1. La deg inspirere av de dyre designerplaggene i luksusnettbutikkene, og gå deretter på jakt etter lignende varianter i rimerligere butikker.

Motehuset Lanvin er kjent for sine feminine rysjekjoler, og den heteste varianten er rød. En mer prisvennlig variant finner du hos Mango. En klassisk kjolemodell som denne kan du ha glede av i flere år fremover.

2. Varme finkåper og lekkert tilbehør trenger heller ikke å koste en formue. Har du på forhånd klikket deg gjennom sesongens luksusvesker og -sko, er det lettere å plukke ut godbitene fra kjedebutikkene.

En sikker vinner hver vinter er en lys fuskepels som kan brukes til jeans og støvletter til hverdags, eller over en minikjole til fest.

3. Det er lett å ty til boblejakke og UGGs når kulda setter inn. Ser du gjennom høstens designerkolleksjoner før du handler inn sesongens kåpe og strikkegensere, blir det mye enklere å beholde både stilen og varmen i hverdagen.

Denne høsten bør du se etter en varm, trendy ullfrakk, og velge lys, grov strikk med hullemønster.

4. Sørg for å finne et par smale, sorte jeans som føles behagelige på. Disse kan brukes over en strømpebukse i ull, og passer til absolutt alt.

Det er ikke nødvendlig å bla opp et par tusenlapper for å finne en bukse som sitter godt. Prøv deg frem i kjedebutikkene, og hør gjerne med personalet om hvilke modeller som er de mest populære.

5. Høstens mest trendy sko er de komfortable «loafersene» - disse kan helt fint brukes med strømper i.

Du kan alternativt investere i et par grove støvletter som du får plass til ullsokker i. Pass på at skoene er i ekte skinn - noe kjedebutikkene nå har begynt å benytte seg av oftere.

LES OGSÅ:16 høstkåper du vil elske - alle under tusenlappen

LES OGSÅ:Derfor er dette sesongens kuleste genser

Publisert: