Jennifer Lopez (50) gjorde comeback med ikonisk kjole

50-åringen fikk alle til å reiste seg da hun marsjerte nedover catwalken med en kjole nesten identisk med jungelkjolen fra Grammys i 2000.

Anniken Aronsen
Publisert:

Versace-kjolen som for 19 år siden ble ikonisk under Grammy Awards har fått nytt liv, og Jennifer Lopez strålte like mye under moteuken i Milano fredag som hun gjorde i år 2000.

Kjolen med jungelmønster og dyp utringning skal være grunnen til at Googles bildesøk-funksjon ble laget, rett og slett fordi det var så mange søk på kjolen.

Lopez har imidlertid sagt at hun egentlig skulle ha på seg en annen kjole, men at MANAGEREN OVERTALTE HENNE TIL Å GÅ FOR DET MER DRISTIGE ALTERNATIVET.

Kjolen hadde på det tidspunktet allerede blitt brukt av Donatella Versace og to andre stjerner, men det var Lopez som gjorde den legendarisk. Hun har tidligere fortalt om sin bekymring rundt bruken av den:

– Om puppene mine skulle ramle ut eller ikke på scenen. Men takket være masse dobbeltsidig tape, ble det ikke et problem. Det var aldri noen fare for det. Jeg var så festet i kjolen at det ikke kom til å bli noen uhell.

KJENDIS

Sjekk hennes mest uforglemmelige antrekk

Stjernen, som fylte 50 år i sommer, har også mimret tilbake til øyeblikket hvor hun skrev seg inn i historiebøkene på den røde løperen.

– Plutselig hørte jeg en buldring. Jeg tenkte at det er jo Grammys, så det går sikkert en berømt person bak meg. Det var galskap. Blitsene gikk av i et tempo som ikke er normalt. Det var en vill energi. Jeg lurte på hva i all verden som skjedde, og skjønte ikke at det var på grunn av kjolen.

DEN GANG DA: 31 år gamle Jennifer Lopez fikk alle kameraer rettet mot seg på den røde løperen under Grammy Awards. Nå gjør hun det igjen.

Den gangen fikk hun overskriftene slengt etter seg - denne gangen gjør hun det igjen.

Skjermene i Versaces Piazza Sei Febrraio lyste opp med Google-søkeordene fra 2000, før en stemme annonserte det som så skulle komme: «OK Google, vis meg nå den ekte jungelkjolen», skriver Vogue.

OVERRASKET: Jennifer Lopez gjorde comeback i sin ikoniske jungelkjole under Versaces moteshow i Milano.

Tilhørerne reiste seg og rettet mobilkameraene mot en slående vakker Lopez. Kjolen har fått noen oppdateringer på to tiår, ermene var borte, og noen ekstra broderier lagt til.

Motemagasinet skriver at ideen til årets avslutning oppsto under årets Met-galla, da Donna Versace og Jennifer Lopez møttes.

Publisert: