Veske kjøpt på impuls til 12.000 kroner

Fra H&M til Armani.

hannekh
Publisert:

Fra H&M til Armani.

Jeg har en venninne som etter X antall 700-kroners H&M skinnvesker fant ut at hun fortjente en ekte designerveske. Først vurderte hun Guess til å være for harry, så prøvde hun seg gjennom beholdningen på Louis Vuitton-butikken, men landet på at veskene er for stigmatiserte, så forelsket hun seg.

I en Givenchy til 12.000 kroner på en veskebutikk i Oslo.

Vesken ble med hjem første kvelden, men forelskelsen tok brått slutt, og dagen derpå var vesken tilbakelevert og min venninne sto med en solid tilgodelapp. Ingen ulykkelig omstendighet, for så vidt. Hun fant en rekke fantastiske vesker utover høsten, problemet var bare at ingen av dem var i butikken med tilgodelappen. Så kom salget, og der sto den, en elegant og perfekt Armani til 70 prosent. Og fortsatt penger igjen på tilgodelappen.

Månedene gikk, og Armanien ble liggende i skapet, i støvposen. Ubrukt. Den var visst ikke helt riktig likevel. Det var noe med å matche småbarnslivsstilen, noe med hansken som ikke hang så godt på skulderen. I det hele tatt en litt trist historie. Men her for leden fikk jeg en mail fra min venninne:

"Hei! Nå har jeg ingen Armani-veske lenger. Den ble hentet av en dame fra Afrika i helgen. Jeg fant nemlig ut at jeg kunne friste lykken på finn.no. Jeg synes veska er superfin, men det er ikke til å komme i fra at jeg fortsatt ikke har brukt den. Altså, derfor finn.no. Bare for å se. For jeg måtte jo ikke selge den selv om noen var interessert. Så ringte altså denne afrikanske damen som skulle til Afrika og som gjerne ville kjøpe vesken. Så utpå kvelden kom hun kjørende i en diger Mercedes fra Drammen. Det var broren som kjørte og moren var med som oppsynsmann. På en herlig unorsk måte tråkket de inn i stua alle tre og begynte å undersøke vesken. Det var kjærlighet ved første blikk og veska skal nå til Kenya på 2 ukers ferie. Og det beste er at det føles bra.

På Finn.no og eBay ligger det utallige splitter nye designerfunn, med merkelappen på. Kjøpt på shoppeglade weekendturer eller i sitrende impuls. Har du også blitt innhentet av virkeligheten når regningene eller hverdagen kommer? PS: Venninnen min er nå tilbake til sine H&M-venner.

Opplevd noe lignende? Legg igjen en kommentar i feltet under.

Publisert:

Finn mer innhold om: