Minikjoler i fleng på MTV Awards

Høstens kjoletrend er soleklar, skal vi tro kjendisene som deltok på nattens MTV Video Music Awards. Det er minikjoler som gjelder.

Mari Glans
Publisert:

MTV Awards er en av de mer uformelle prisutdelingene, hvor stjernene gjerne stiller i sine mest trendy antrekk. Nattens utdeling i New York var inget unntak, de mest trendy stjernene stilte i metalliske kjoler, stroppeløse kjoler og den lille sorte. Felles for alle kjolene var lengden, som nådde til midt på låret.

MTVs egne realitystjerner deltok selvfølgelig på utdelingen, og en av kveldens best kledde var Whitney Port fra serien «The City», som stilte i en delvis transparent kjole fra Christopher Kane med sorte, semskede ankelboots til. Lauren Conrad har sluttet i «The Hills», men var likevel med på festen. Huns hadde på seg en hvit kjole med sort mønster og sorte pumps med åpen tå. Kristin Cavallari blir å se i neste sesong av «The Hills», og kom i en stroppeløs minikjole med paljetter og sorte pumps.

Liker du stilen til Lauren Conrad?Slik kan du kopiere den

Kule ankelboots

Beyonce Knowles var kveldens mest sympatiske, og strålte i en liten rød minikjole med dyp utringing fra Roberto Cavalli. It-jenta Alexa Chung har nylig fått sitt eget talkshow på MTV, og kom i en hvit minikjole i silke med lange armer, som hun kombinerte med ankelboots og clutchveske i lakk.

Cassie stilte med sin trendy hårfrisyre, og kom i en kort silkekjole med metalliske ankelboots og en gul clutchveske. «Gossip Girl»-favoritten Leighton Meester skuffer sjelden, og kom i en paljett-minikjole fra Christian Cota og boots fra Giuseppe Zanotti.

MinMote.no - Norges største moteside

Stilte i samme kjole

Kveldens kjolekrise var det Pink og Shakira som sto for. De hadde på seg samme kjole, men begge så ut til å ta det med et smil. Kjolen er en stroppeløs kjole fra Balmain med lenker og nagledetaljer, fra motehusets høstkolleksjon. Pink kombinerte kjolen med sorte pumps med platå, mens Shakira valgte høstens lårhøye støvletter til.

Så da er selvfølgelig spørsmålet, hvem kledde kjolen best?

Relevante artikler videre:

Flere gode tips om høstmoten! Sjekk ut minMotes nye høstserie!

Tips fra en supermodell! -Mote trenger ikke være komplisert!

Coco Chanel visste hvordan man skulle kle seg. Få stilen her!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her!

Publisert: