Marker midjen som kronprinsessen

Gjør som kronprinsesse Mette-Marit og sett fokus på midjen. I høst skal du fremheve timeglassfiguren med et belte. Knyt eller belt deg for en trendy eller klassisk look.

silje
Publisert:

Kronprinsessen er glad i de klassiske garderobeelementene og i høst henter hun også inspirasjon fra catwalken. Da kronprinsessen overvar åpningen av Utviklingshuset Norad forrige fredag, valgte hun å sette fokus på midjen med et flott belte som var knyttet i livet. Chloé, Lanvin, TCN og D&G var bare noen av designerne som gikk for spennende belter og markerte liv da høstkolleksjonene ble vist. Den 40-talls inspirerte silhuetten som kommer for fullt i høst, en ypperlig måte for å fremheve de kvinnelige formene.

La deg inspirere av den legendariske Coco Chanel. Slik får du stilen

Klassisk eller trendy

Denne trenden passer mange kroppsfasonger og er et bra og billig triks for å oppdatere et antrekk. Eksperimenter med beltene og knyt belte istedenfor å sette det inn i spennen, for en trendy look. Du kan for eksempel også bruke flere belter av gangen, prøv deg frem til du finner en variant du liker. I høst skal det enten være tynt eller bredt. Du kan også bruke belte over en kardigan eller en blazer for en tøff look. Klassiske varianter av skinnbelte i farger som svart, brunt og rødt er enkle moteoppdateringer som passer de fleste garderober.

Vil du se flere trender for høsten? Sjekk ut Siljes beste tips her!

Gjør det selv

Bruk det du har, og la deg inspirere av catwalktrendene. Lag ditt eget belte med et bredt stoff og kjøp deg en gardinsnor som du knyter over midjestykket. Da får du en kul look lignende belte sett hos D&G. En mer klassisk look får du ved å sette en rosett i midjen eller knyte et silkebånd med en sløyfe. Enkelt, men veldig effektfullt.

Relevante artikler videre:

40-tallet er tilbake i motebildet. Se flere flotte høstrender her

Kjølig på morgenen? Her er 10 kule jakker du kan bruke nå!

Skal du på fest i helgen? Metallisk og paljetter er hotte høsttrender.

Publisert: