Du kan gå i supermodellens sko

silje
Publisert:

Supermodell Gisele Bündchen vil sko deg.

Supermodell og skodesigner Gisele Bündchen (28) vil at du skal gå med økovennlig sko. Den Brasilianske modellen fortsetter sitt samarbeid med Grendene og har designet en ny kolleksjon for Ipanema som har fått navnet "Seeds".

Les også: Ukens ebay-shopping

I fjor lanserte supermodellen sandaler og donerte deler av salget til forskjellige veldedige organisasjoner som WWF. I år går deler av salget til å redde regnskogen i Brasil, Giseles hjemland. Supermodellen som er god for over 150 millioner dollar, ønsker å sette fokus på veldedige saker som å redde regnskogen. Sandalene er lagd av økovennlig PVC og er å finne i flere norske butikker. Du kan også få tak i skoene på nett.

Nygifte Gisele har mange jern i ilden om dagen. Supermodellen er med i kampanjer for motehus som Dior, Versace og Max Factor. I tillegg giftet hun seg med fotballspilleren Tom Brady i februar. Selve bryllupet var lite og hemmelig. Selv sier Gisele til Vanity Fair at hun alltid visste at hun ikke ville ha et ekstravagant bryllup. –Jeg ville ha et intimt bryllup med bare de aller nærmeste, sier hun til magasinet.

Publisert: