Norsk designer med i «Top Model»

Mari Glans
Publisert:

Heidi Klum skal bruke norske Elise Øverlands visning under New York Fashion Week som arena i en episode av «Germany's Next Top Model».

Elise Øverland er en av de få norske designerne som gjør det stort i USA, selv om hun ikke er så veldig kjent i Norge. Hun ble først kjent da hun designet skinnplagg til rockestjerner som Steven Tyler i Aerosmith og Lenny Kravitz, og har siden den gang jobbet med å etablere sitt eget merke.

De siste sesongene har hun vist kolleksjonene sine under moteuken i New York, og har stjerner som Anne Hathaway, Rachel Zoe, Alicia Keys, The White Stripes og Lindsay Lohan på kundelisten.

Heidi Klum har også ved flere anledninger brukt plagg fra Elise Øverland. Klum er nå programleder for den tyske versjonen av det populære programkonseptet «America's Next Top Model», som det også har blitt laget en norsk versjon av flere sesonger.

Ashely Tisdale i Elise Øverland.Se antrekket her!

Populært program

I følge nettstedet Fashionista, skal «Germany's Next Top Model» bruke Elise Øverlands visning under moteuken som arena for en episode av serien. Finalistene i programmet bruker å få gå på catwalken som en siste konkurranseoppgave i siste episode, og det kan være dette Elise Øverlands visning skal brukes til. Programmet er svært populært i Tyskland, og er derfor svært god reklame for Elise Øverlands kolleksjon.

På visningen vil Tyra Banks være gjest, i tillegg til Heidi Klum og resten av juryen i programmet. Andre stjerner som forventes å sitte på første rad er skuespiller Zoe Saldana og Kelly Osbourne, skriver Fashionista.com.

Oslo Fashion Week er i neste uke.Du kan vinne billetter her!

Relevante artikler videre:

Alle vil ha håret hennes!Se hvem det er snakk om her

Hun selger flest moteblader. Denne kjendisen er svært populær

Slik skal du kle deg i 2010.Få motetipsene som gjelder i år

Kle deg fint i vinterværet.Varmejakker gjør susen!

Publisert: