Svart, pudder og paljetter på rød løper

Paljetter, svart og pudder var trendene som gikk igjen på den røde løperen under gårsdagens MTV Europe Music Awards i Berlin. La deg inspirere av stjernene til neste fest eller årets julebord.

silje
Publisert:

Svart og puddertoner var å se i forskjellige varianter under gårsdagens prisutdeling i Berlin. Katy Perry hadde mange skift som kveldens konferansier og fikk på seg både korsetter og en tøff kjole fra Viktor & Rolfs vår/sommerkolleksjon. Men den mest elegante looken hadde hun da hun ankom festlighetene i en dus rosa havfruekjole med svart blondemønster fra Marchesa. En av kveldens desidert vinnere var Beyoncè, som også hadde i ført seg en havfruekjole da hun gikk på rød løper. Den rosa satengkjolen fra Atelier Versace, var en mye mykere look en fjorårets kjole fra Gareth Pugh. Den britiske sangerinnen Leona Lewis gikk for et helsvart antrekk, men skinte allikevel godt på den løperen i paljettharemsbukser. Shakira satset også på paljetter for anledningen og skyhøye platåsandaler.

Les mer om MTV Europe Music Awards her!

Britiske Pixie Lott gikk for «den lille sorte», som var alt annet enn kjedelig. Tøffe sko og et stort armbånd, ga edge til antrekket. Satser du på den lille sorte til julebordet, er dette en lekker variant som det finnes mange utgaver av i kjedebutikkene. Sangerinnen Joss Stone var en av de som valgte det helt enkelt under gårsdagens festligheter. I en asymmetrisk hvit kjole, en vakker chignon og Yves Saint Laurent Tribute leopardsko, var hun akkurat passe pyntet for anledningen. Den tyske modellen Fiona Erdmann hadde kveldens desiderte største tyllkjole med skinn og paljettkorsett. Ikke den mest elegante looken vi har sett, men sikkert en av de mest oppsiktsvekkende.

Silje satser også på svart og pudder. Se hennes favoritter her!

Slik får du stilen

Sats på duse rosa eller kremfarger eller pasteller til årets julebord. La deg inspirere av stjernene som ofte blander svart og pudderfarger for en myk eller tøff look. Velger du en lys kjole, kan det være tøft med svart tilbehør og vice versa. Paljetter holder seg i motebildet og en lignende kjole som sett på Shakira, er en festvinner. Ikke lyst til å gå i kjole? Sats på en tøff paljettbukse à la Leona Lewis, eller en kul svart dressbukse med en pudderfarget topp og en svart paljettjakke. Et par skinnbukser med en paljettopp og et par skyhøye hæler, er også en klar festvinner i år.

Relevante artikler videre:

Kjendisene digger Victorias kjoler.Nå går de til og med i samme kjole på rød løper

Lady Gaga ble kåret til årets stilskaper.Se de kule bildene!

Paljetter er fortsatt hot.Slik får du stilen

Publisert: