Norsk suksessmodell gjør comeback for kosmetikkgigant

Rikke Monsen
Publisert:

Ansiktet til Pernille Holmboe har vist seg lukrativt for klessalg. Nå skal hun hjelpe enda en kjede med omsetningen.

Det har vært stille fra Pernille Holmboe (33) etter at hun gikk fra å være modell for Gina Tricot til å bli mor. Etter familieforøkelsen har Bærumsjenta nå skaffet seg en lukrativ kontrakt med kosmetikkjeden Vita. Målet skal være å tjene inn én milliard for kosmetikkjeden, noe modellen ser på som veldig hyggelig.

- Det er veldig gøy å jobbe igjen. Jeg har fått lov til å konsentrere meg om morsrollen en god stund. Det var et bevisst valg å ikke haste tilbake i jobb, forteller Holmboe til Dagbladet i dag.

Trenger du å fylle opp sminkepungen?Sjekk gode funn under 200-lappen!

Appelerer til kvinner

Markedssjef i Vita Norge, Nina Fredriksen, forteller at Holmboe stod øverst på hennes ønskeliste.

- Hun er tidløs og appelerer veldig godt til kvinner i alle aldre. Vi valgte henne mest fordi varme, ekthet og skjønnhet er verdier som Pernille representerer. Jeg har lagt merke til at hun har gjort en fantastisk jobb for andre tidligere, og hun sto øverst på min ønskeliste da vi skulle velge vårt ansikt utad.

Skal du teste sotede øyne?Les mer her!

Kontrakt i flere år

Hva kontrakten innebærer for modellen og kosmetikkjeden vil ingen av partene røpe, men det skal være en kontrakt som går over flere år og begge parter skal være godt fornøyd med avtalen. Hennes første kampanje for kjeden begynner allerede i februar.

Det var i 2009 at suksessforholdet mellom kleskjeden Gina Tricot og Pernille Holmboe ble avsluttet på grunn av hennes graviditet. Da hadde de samarbeidet i syv år, og salget hadde økt med 50 prosent i snitt hvert år. I løpet av den perioden prøvde kleskjeden å avslutte samarbeidet, men kundene fikk ikke nok av Holmboe og raste for å få henne tilbake igjen. Etter at hun gikk over i mammapermisjon har den brasilianske modellen Emanuela de Paula tatt over roret. Holmboe er for tiden bosatt i Hong Kong med mannen Gregard Heje og datteren Mathea.

Relevante artikler videre:

Kjendisene gjør også sminkefeil.Se de største tabbene her!

Skal du pleie vinterhåret?Slik gjør du det!

Ta vare på støvlettene i vinter. Få gode tips her!

Publisert:

Finn mer innhold om: