Klassisk på Golden Globe - hvem så best ut i sort og hvitt?

Flere av stjerne valgte kreasjoner i sort og hvitt på Golden Globe-utdelingen, men hvem så best ut i den klassiske kombinasjonen?

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Mens noen valgte knallrødt, metallisk eller glitrenede sjøgrønt gikk Shaun Robinson (49), Claire Danes (32) og Kate Winslet (36) for stilrent sort og hvitt på Golden Globe-utdelingen i Los Angeles.

Stem på din favoritt nederst i saken.

LES OGSÅ:Disse var mest sexy på Golden Globe - gi din stemme

Kate Winslet sverger gjerne til klassisk kjoler og får ofte skryt for måte hun fremhever formene sine på. Denne gangen valgte hun en kjole med hvitt skjørt og sort silketopp fra Jenny Packham, som blant annet er en hertuginne Kates favorittdesignere. Rundt livet hadde hun et belte av Swarowski-krystaller.

Kate gjorde den elegant looken komplett med et diamantarmbånd fra Fred Leighton, som spesialiserer seg på ultraeksklusive vintage-smykker.

Claire Danes hadde på seg en kjole med sort skjørt og hvit topp fra J. Mendel. Kjolen så tekkelig og elegant ut foran, men hadde en avslørende åpen rygg. Skuespillerinnen brukte enkle sølvsmykker til kjolen, mens leppene var sexy rødmalte og håret gredd tilbake.

Den amerikanske TV-personligheten Shaun Robinson valgte også sort og hvitt på den røde løperen. Robinson er blant annet kjent som programleder for underholdningsprogrammet «Access Hollywood».

Hvem som har designet den asymmetriske kjolen er ukjent. Robinson hadde klassisk fransk manikyr på hendene, men hadde lakket tåneglene knall røde. Hun brukte et stort armbånd og lange øredobber.

Følg journalisten på Twitter her!

STEM PÅ DIN FAVORITT:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: