17 julegavetips i siste liten

Mange venter med julegavene til siste liten. Her er noen gode tips til deg som fremdeles skal ut på shopping i julegaverushet.

silje
Publisert:

På jakt etter rimeligere venninnegaver? Her er gode tips under 200-lappen!

Til henne

Mange jenter setter pris på skjønnhetsartikler, spesielt produkter de kanskje ikke har råd til å unne seg selv. Body lotion, parfyme og neglelakk er sikre kjøp til jenter som liker å pynte seg. Gaveesker er et annet tips, finn ut hva som er kjærestens favorittduft og gå for et gavesett med duft og bodylotion, det blir garantert satt pris på.

Smykker

Store smykker holder seg i motebildet også til neste sesong, så et stort flott kjede er en sikker vinner under juletreet. Men mange jenter drømmer nok også om ekte vare til jul. Skal du slå til på stortromma med diamanter, så er det mange valgmuligheter. Kate Middletons forlovelsesring har gjort sitt til at de fargede steinene igjen er i vinden, og en lilla ametyst med diamanter står ut blant de klassiske diamantringene.

Mer julegaveinspirasjon? Her er minMote-redaksjonens desemberfavoritter!

Myke pakker

Myke pakker er en slager hos mange jenter. Lekkert og elegant undertøy er både hyggelig å gi og å få. Kimono eller morgenkåpe i silke eller fleece er et annet godt tips som kan glede mange. Varme gensere, skjerf og vanter er andre myke pakker som er populære.

Luksuriøst

Mange jenter drømmer om en klassisk veske som varer livet ut, og håper nok den ligger under juletreet i år. Hos Mulberry har det spesielt vært stor pågang etter de populære Alexa-veskene.

- Bayswater og Alexa er de mest populære veskemodellene i år. Alexa har vi hatt lange ventelister på i hele høst, vi har nå endelig fått nok lager av den til jul, så det er nok en veske som ligger under mange juletrær i år. Begge de klassiske modellene er et sikkert kjøp til de som ikke vet hva fruen ønsker, sier Stine Folland, daglig leder for Mulberry Oslo til minMote.

På jakt etter en veske som ikke koster skjorta? Her er 15 fine vesker!

Til ham

I sprengkulda kan man aldri få nok fine skjerf og hansker. Velg klassiske farger som blått eller sort, eller gå for et knall rødt skjerf til en som tåler en litt tøffere stil. Menn liker også myke gaver, så skjorter i god kvalitet og varme gensere er gode kjøp. Bare sørg for å få med en byttelapp, i tilfelle størrelsen ikke passer.

Egenpleie

Mange gutter og menn bruker mer penger på egenpleie enn tidligere, så et gavekort på spa eller produkter som body lotion eller en herreduft kan være fine gaver.

- Hos oss har vi solgt overraskende mye av Ralph Laurens «Polo Double Black»til herre før jul, men det er også andre dufter som er populære, sier Helene Fallet ved Esthetique hos Eger. Til dame, har Yves Saint Laurent sin duft «Parisienne» vært meget populær i førjulstiden.

Fellesgaver

Skal du kjøpe en gave til deg og kjæresten, er et digitalkamera noe dere begge kan få glede av. Mange blogger eller er hobbyfotografer, så skal du kjøpe en fellesgave er dette en god idé. Et fotoalbum der man kan samle gode minner, er også en fin julegave.

Herreklokker er populært hos både ham og henne. Modellene skal gjerne være grove og tøffe. Kjøper du en kul klokke til kjæresten, er det ikke noe i veien for at du kan låne den ved en senere anledning.

Produktinformasjon:

Bh og truse fra Affordable Luxury hos Lindex, kr 200 for bh, 150 for truse. Morgenkåpe i leopardmønster fra Gina Tricot ca 250 kr, kjede fra Affordable Luxury hos Lindex ca 250 kr, neglelakk fra Yves Saint Laurent ca 240 kr for to, Bodylotion fra Biotherm ca 280 kr, Marc Jacobs Bang eau de toilette ca 580 for 50 ml hos Esthetique, skjerf til herre fra Zara ca 280 kr, G12 PowerShot kamera fra Elkjøp ca 4900 kr, ring med ametyst og diamanter fra Thune ca 6700 kr, solbriller fra Marc Jacobs ca 2800 kr, Wishbone mansjettknapper fra David Andersen i sølv ca 2400 kr, herreklokke fra Tissot Coutuier hos Thune ca 3600 kr, genser fra H&M ca 300 kr, Louis Vuitton 100 Legendary Trunks hos Tanum ca 650 kr, Alexa i fargen Oak fra Mulberry ca 9150 kr, Love, Chloé, EdP 50 ml fra Chloé, 625 kr og Ralph Lauren Polo Double Black ca 375 for 50 ml hos Esthetique.

Relevante saker videre:

På tide med en ny vinterjakke? Her er 10 jakker som varmer i kulden!

Lurer du på hva du ha på deg til nyttårsfesten? Gjør som stjernene og kle deg i rødt til årets siste fest!

Publisert: