Sexy blondetrend

Feminine blonder er hot denne våren. Kle deg i sarte blondekjoler eller velg undertøy med blondedetaljer som synes under singletter eller transparente topper.

silje
Publisert:

Kjendisene var tidlig ute med denne trenden og stjerner som Alexa Chung, Sienna Miller og Diane Kruger har vist seg på den røde løperen i den lille hvite blondekjolen. Den gravide Oscarvinneren Natalie Portmann brukte en lekker hvit blondekjole fra H&M på Vanity Fair sin pre Oscar-fest. Supermodellen Giselle Bündchen prydet omslaget til aprilutgaven av franske Vogue i en blondekjole fra Dolce and Gabbana, mens samme kjole også ble brukt på coveret til henholdsvis tyske og spanske Vogue tidligere denne våren. «Den lille hvite» var også i se i mange varianter på catwalken for vår og sommeren, i alt fra blondene hos Dolce and Gabbana til en mer minimalistisk og enkel stil hos Calvin Klein. Det er ingen tvil om at sommerens sterke fargeskalaer kommer til å få hard konkurranse fra «den lille hvite kjolen.»

MinMote.no - Norges største moteside

Vis frem undertøyet

Også på undertøysfronten skal det være mye blonder, og på vårens visning hos Dolce & Gabbana avsluttet visningen med en bråte med modeller i vakkert, sexy og delikat blondeundertøy. I Victoria's Secrets nye kampanje viser «englene» Alessandra Ambrosio og Adrianna Lima frem sine flotte former i blondeundertøy i forskjellige fargeskalaer som lilla, svart, hvitt og duse pudderfarger. Det lekre undertøyet trenger ikke å gjemmes vekk, det passer perfekt under sommerens transparente topper og singletter. Sexy korsetter er et annet alternativ til en bh. Gjør som modellkjæresten til Christiano Ronaldo, Irina Shayk, og gå for et korsett i en dus farge til en tøff skinnbukse. Bruk en blazer eller en kardigan over korsettet om du ønsker en mer nedtonet og elegant stil.

Gjorde comeback i million-bh!

Relevante saker videre:

Her er sommerens fineste kjoler! Se Vårens Trendguide

Hot i den lille hvite. Gravide Natalie Portmann viser hvordan det gjøres.

Publisert: