Slik får du stilen til Pippa

Elegante  hverdagsvesker, store briller og basisplagg i naturtoner er gjengangere i Pippa Middleton sin garderobe. Slik får du stilen.

Sara Johannessen
Publisert:

Pippa fikk hele verdens blikk på seg da hun var brudepike og forlover til storesøsteren Kate under prinsebryllupet i april. Siden har oppmerksomheten eksplodert rundt lillesøsteren.

Stilen hennes kopieres over en lav sko, og den norske vesken hun bar dagen etter bryllup da familien forlot The Goring Hotel er utsolgt og har ventelister frem til august.

Kongelige jenter i billigklær. Se bildene og bli inspirert.

Blått, beige og rimelig

Begge søstrene Middleton har alltid hatt en stil som oser av klasse, men som holder en moderat prisklasse.

For et eksempel så bar Pippa en blå blazer fra Zara dagen etter bryllupet, mens Kate hadde på seg en blå kjole fra samme butikkjede på de første offisielle bildene etter bryllupet med prins William.

I helgen gikk Pippa gatelangs i London i et helblått antrekk med en beige veske på armen. Med brune solbriller på hodet, så hun ut som hvilken som helst annen London-jente på lørdagsshopping.

Noen liker søsteren: Slik får du den kongelige stilen til prinsesse Kate.

Slik får du stilen

For å få stilen til Pippa bør du satse på tettsittende jeans, flagrende skjorter og utstlått hår. Kongeblå skjorter med innsydd snitt, smykker i edle metaller som gull og sølv rundt halsen, på armene og fingrene. Billigere versjoner av smykkene finner du blant annet i kjedebutikkene.

Pippa er glad i store vesker i naturfarger, og favorittvesken er en stor og beige modell fra norske Modalu. Vesken har fått navnet «Pippa», og har allerede blitt kopiert av de britiske billigbutikkene.

Ofte er Pippa observert med sterkt sminkede øyne og med matte lepper, plettfri hud og markerte øyenbryn.

Slik får du perfekte sotede øyne.

Relaterte saker videre:

Derfor er søsteren et moteikon.Se bildene her.

Lyst til å prøve noe ny sminke? Sjekk ut make-up trender gjennom tidene.

Mer sminketips. Dette har Marion Ravn i sminkepungen.

Publisert: