Kler opp kjendisvenninnene i egen design

Katie Holmes synes ikke det var nok med skuespillerkarrieren. Nå satser hun også på å kle opp sine Hollywood-venninner på rød løper.

silje
Publisert:

Holmes er for mange mest kjent som skuespiller og kona til Tom Cruise, men har for tiden mange prosjekter på gang i tillegg til skuespillerkarrieren. Trendsetteren blir kopiert verden over for sin stil og sammen med sin stylist Jeanne Yang, startet hun opp merket Holmes & Yang i 2009.

I forrige uke viste duoen frem sin høst-og vinterkolleksjon i New York, og bare et par dager senere viste skuespilleren og venninnen Malin Akerman seg i en av de kjolene på premieren til filmen «Sucker Punch» i Los Angeles. Den svenske blonde skuespilleren strålte i den lange røde kjolen, som er fra Holmes & Yang sin høstkolleksjon.

Enkelt og tidløst

Holmes og Yang har tidligere uttalt at de kun vil satse på klassisk og tidløst design, der kvaliteten står i fokus. Plaggene fra vårkollekolleksjonen har fokus på garderobeklassikere som blazere, sekretærskjørt og fine maxikjoler.

- Det er viktig å ha enkle basisplagg i god kvalitet som du alltid kan stole på, sier Holmes til People.

På tide med en ny vårjakke? Her er vårens fineste jakker!

Inspirert av venninnen

Venninnen Victoria Beckham har hatt stor suksess med sine kolleksjoner. Både kjendisene og moteredaktørene har lagt sin elsk på den tidligere Spice Girl-jentas kjoler, og nå håper Holmes på at hun kan oppnå samme suksess med sine dyre kolleksjoner. Holmes har selv uttalt at hun lar seg inspirere av blant annet datteren Suri, som er kjent for å være en liten moteløve med en forkjærlighet for fine kjoler og sko med høye hæler i en alder av fem år.

Veske til 23000 kr

Holmes og Yang har også inngått et samarbeid med det eksklusive veskemerket Valextra, og har designet en veske som kun skal selges hos Barneys denne våren, sammen med resten av kleskolleksjonen. Vesken som er laget av kalveskinn og som kommer i fargene svart, hvitt og mørkeblå, har en stiv prislapp på rundt 23000 kroner. Men i følge skuespilleren, er kvalitetsvesken fra det italienske tilbehørsmerket verdt pengene.

- Kvaliteten til Valextra er helt unik, designerne er kunstnere, sier Holmes til Womens Wear Daily.

Relevante saker videre:

Victoria Beckham skal kle opp Kate Middleton

På tide med et par nye jeans? Her er vårens kuleste denimtrender!

Publisert:

Finn mer innhold om: