Mote

10 Isabel Marant-inspirerte cowboy-skjorter

Det trenger ikke koste skjorta å kle seg som en Isabel Marant-cowboy.

  • Martine Lunder Brenne
Publisert:

En av sesongens mest omtalte kolleksjoner er det franske Isabel Marant som står bak. I fjor gjorde hun frynsete indianerstøvler til høstens må-ha fra catwalken, i år er det blomstrete cowboyskjorter. Selv sier designeren at hun skaper klær som skal være lette å bruke i hverdagen.

- Alt er veldig tilbakelent og jordnært. Jeg elsker når det er noe som på en måte ikke stemmer helt med et antrekk, når man kan skape en kontrast - som jeans matchet med skyhøye stiletter. Det er sjarmerende når ting ikke er perfekt, sier hun til franske L'Express.

Den originale Isabel Marant-skjorten ligger på godt over 5000 kroner, men minMote har plukket ut ti andre skjorter du kan kjøpe uten å tømme lommeboka.

Selv matchet Isabel Marant skjortene med både sorte bukser og korte skjørt, og laget også kjoler og bluser med samme western-inspirerte mønster.

- Jeg kjøper veldig lite, kun de tingene jeg absolutt trenger. Jeg er en stor fan av less is more, sier Marant.

Tips: Dytt skjorten ned i buksene slik at du ikke mister fasongen. For å gjøre antrekket mer feminint kan du pynte opp med et smalt belte med gull- eller sølvdetaljer.

Utenfor hjemlandet har Isabel Marant blitt kjent for en tilbkaelent, sexy og chic stil. Til L'Express forteller hun at inspirasjonen gjerne kommer fra smågatene i Paris.

- Jeg har alltid en notatblokk med meg, slik at jeg kan notere når jeg ser små detaljer på gaten. Det etniske touchen i Isabel-kolleksjonene kommer fra en blanding av kulturer som jeg stadig observerer i Paris, sier hun.

Tips: Velger du en kort shorts eller skjørt til skjorten, ser det ekstra gjennomført ut med et par cowboy-inspirerte boots til. minMote boots-guide finner du her.

LES OGSÅ:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Moter og Modeller
  2. Stil
  3. Trender
  4. Høst
  5. isabel marant

Relaterte artikler

MOTE

Slik får du Isabel Marant-stilen på budsjett

MOTE

Isabel Marant har laget høstens hotteste sneakers

NYHETER

Dette bør du shoppe og droppe fra Isabel Marants H&M-kolleksjon

NYHETER

Britisk motekritiker langer ut mot Isabel Marant for H&M: - Bare for tynne og unge

NYHETER

- Veldig «girly» og sexy

NYHETER

Slik får du catwalk-stilen på budsjett

KLÆR

Fem lekre catwalk-kopier du har råd til