Ukens trendsetter: Fremhev dine beste sider!

Blogg: Fashion Trend Guide

silje
Publisert:

Yrke: Motejournalist/Trendanalytiker

Hvor: Santa Barbara, California.

Hvem: Melissa

Hun har stålkontroll på hva som skjer i motebildet og deler mer enn gjerne sin kunnskap med sine lesere. Har du lyst til å sjekke ut de siste trendene i California eller har tenkt deg dit på ferie, bør du sjekke ut Melissas blogg, Fashion Trend Guide.

Hvorfor startet du å blogge?

-Det hele startet med MySpace, hvor jeg pleide å skrive litt om shopping og trender. En dag da jeg surfet på nettet oppdaget jeg et stort nettverk av bloggere, som jeg ikke visste eksisterte. Da bestemte jeg meg for å slutte med MySpace og starte en blogg, så jeg kunne ha min egen nettside hvor jeg kunne dele min interesse med likesinnede. Siden jeg jobber som motejournalist og trendanalytiker, synes jeg det er kult å kunne vise frem det jeg jobber med, sier Melissa til minMote.

Det er ikke bare Melissa som har kul stil.Sjekk ut stilen til Eszter da hun var ukens trendsetter!

Beskriv stilen din

-Jeg har ingen typisk stil, men jeg elsker å følge med på trendene billigbutikkene som for eksempel H&M og Forever21 kommer med. Akkurat denne sesongen ville jeg beskrive stilen min som en avslappet California-stil, mikset med en dose 80-talls glam. Selv om jeg jobber med mote, følger jeg ingen trend slavisk. Jeg klær meg mye etter været og hvordan humøret mitt er den dagen, sier trendanalytikeren.

Hvilke muligheter har Fashion Trend Guide ført til for deg?

-Jeg har vært så heldig å kunne tjene penger både på bloggen og gjennom alle de mulighetene som har oppstått på grunn av mitt engasjement til bloggen. Det som er mest utfordrende er å klare å følge med på alt som skjer, det er jo tusenvis av gode bloggere og motenettsider. Det er ingen tvil om at bloggere har blitt en kraft å regne med i media og vil fortsette å påvirke måten folk tenker og dele sin inspirasjon med andre, sier motejournalisten.

Nå skal moten være leken.Sjekk Hannes rapport fra København Fashion Week

Motejournalisten fra Santa Barbara reiser ofte i forbindelse med jobben, studerer trender og ser på vindusutstillinger. Men hun er også alltid på jakt etter noen godbiter til seg selv og er spesielt svak for smykker.

-Når jeg er ute og reiser, må jeg alltid sjekke ut smykkebutikker. Akkurat nå har jeg dilla på store sølvringer, kroppssmykker og belter med nagler. Men jeg får heller aldri nok sko og solbriller! I sommer har det gått mye i hatter og solbriller i ymse varianter. Til høsten liker jeg store skjerf i forskjellige mønstre, luer og fingerløse vanter, sier jenta fra Santa Barbara.

Jentene i minMote planlegger også høstgarderoben. Se våre høstfavoritter her

Hva kjøper du deg i høst?

-Det første jeg skal kjøpe meg er noen boots som går over kneet, det blir en stor trend i høst. Jeg ønsker meg også et par nye svarte boots med skyhøye heler, åpen tå og lisser. Jeg må også ha et par nye jeans og digger merket Moto, som har kule modeller med påsydde lapper, sier Melissa.

Kjendisene elsker 80-talls jeansene. Se hvordan de styler deres favoritter her

Hva er dine beste motetips?

-Bruk det du synes er behagelig. Du må vite hva som er dine beste sider, så du kan fremheve dem! Det er utrolig hva de rette proporsjonene, fargene og snitt kan gjøre for figuren, sier motejournalisten.

Selv når hun ikke jobber, elsker Melissa å dra på jakt etter vintageskatter og rimelige klær. Ofte bruker hun helgen til å saumfare lokale bruktmarkeder.

-Den andre søndagen i hver måned arrangeres Rose Bowl Flea Market og dit tar jeg nesten alltid turen på jakt etter vintage og secondhand. Skal du en tur til California, anbefaler jeg det på det sterkeste. Det er alltid mye fint, til og med kjendisene kommer hit for å shoppe!

Liker du bruktmarkeder og loppemarkeder?Få Siljes beste loppemarkedtips her!

Hva gjør du hvis du ønsker deg noe nytt, men har lite penger?

-Da drar jeg på tur til de lokale secondhandbutikkene, hvor det meste koster under hundrelappen. Der har de alltid en versjon av de nye trendene, og ofte er det bedre siden det er originale plagg. Men Forever21 er også en favoritt, de har utrolig rimelige klær og flotte smykker, sier Melissa.

Lyst til å shoppe rimelig på nett?Sjekk ut vår guide til de beste secondhand og vintagebutikkene på nett

Hvordan går du kledd i et sensommer bryllup?

-Det kommer an på invitasjonen. Men jeg hadde nok gått for en stroppeløs lang sommerkjole, en søt kardigan til å dekke skuldrene, og et par sko med kilehæl, så jeg kunne danset hele natten, avslutter Melissa til minMote.

Relevante artikler videre:

På jakt etter kjole til bryllup? Få våre anbefalinger her!

Den lille sorte passer uansett fasong og alder. Finn din favoritt!

Vi får aldri nok sko. I høst går kjendisene for herreskoene

Publisert:

Finn mer innhold om: