Fargesterkt på Golden Globe

Regn og dårlig vær kunne ikke holde stjernene og humøret borte da Golden Globe fant sted i Los Angeles i natt. Fargesterkt, pudder og skulpturelle detaljer var noen av trendene som var å se på røde løper.

På tross av dystert vær og laber stemning i forkant av den glamorøse utdelingen, hadde mange av stjernene valgt seg fargerike kjoler for anledningen.

Sterke farger

Ginnifer Goodwin, Diane Krüger og Cameron Diaz var bare noen stjernene som møtte i kjoler i sterke farger. Diane Krüger skinte på rød løper i en fuschia kjole fra Christian Lacroix Haute Couture med flotte detaljer. Skuespilleren Ginnifer Goodwin hadde valgt seg en vakker koboltblå kjole fra Vionnet med asymmetrisk skjæring. Goodwin var et prakteksempel på hvordan man styler en kort cocktailkjole for en såpass pyntet anledning.

Cameron Diaz var en av de få som hadde valgt rødt for anledningen, men klarte brasene med glans i kjole fra Alexander McQueen og matchende paraply. Sandra Bullock har i det siste hatt svært dårlige kjolevalg, men klarte seg bedre denne gangen i en lilla kreasjon fra Bottega Veneta. Fergie satset derimot på en litt mindre fargesterk kjole og gikk for en gulvlang kjole med paljetter fra Elie Saab.

Skulpturelt

Skulpturelle detaljer var å se på flere av kveldens kjoler. Kate Hudson ledet an med en hvit kjole fra Marchesa. Stjernen fra « Nine» strålte i kjolen med de flotte skulpturelle detaljene. Skuespillernen Maggie Gyllenhal er kjent for å velge litt sære og spesielle kjoler og skuffet ikke under kveldens utdeling. I den asymmetriske havfruekjolen fra Roland Mouret var hun en av kveldens best kledde.

Pudder

Drew Barrymoore var en av stjernene som hadde en god kveld. Ikke bare mottok hun pris, hun viste fram sine flotte former i en pudderfargetkjole fra Atelier Versace med spesielle detaljer. Det eneste vi har å utsette på looken, er at hun ble litt blek i den pudderfargede kjolen. Chloë Sevigny var en annen stjerne som stjal rampelyset i den lilla syrinfargede kjolen fra Valentino. Sevigny tar som vanlig en moterisk, men kommer unna med de store rysjene fordi hun holder resten av looken helt enkel. Nicole Kidman hadde også valgt seg en kjole i en lekker ferskenfarge fra Nina Ricci, håret og smykkene gir antrekket en anelse retro look.

Svart og grønn

Det var flere varianter å se av «den lille sorte» under kveldens festligheter. Penelope Cruz holdt seg til en av sine favoritter og møtte på rød løper i en kjole i havfrueform fra Armani Privè. På tross av regnet og med en svart paraply som tilbehør, skred hun opp den røde løperen som en ekte filmdiva. Prisutdeler Jennifer Aniston var hakket mer sexy enn sin kollega med høy splitt, kløft og asymmetrisk skjæring.

«Friends»-kollega Courtney Cox var elegansen selv i en stilren kjole fra Victoria Beckham. «Mad Men»-stjernen January Jones var elegant og litt 60-talls retro i stilen i kjole fra Lanvin med røde lepper, oppsatt hår og elegant hårbånd.

Marion Cotillard, som er ansiktet for veskekampanjen til Christian Dior, møtte selvfølgelig i en kjole signert det franske motehuset. Den flaskegrønne kjolen med asymmetrisk skjæring og høy splitt stod ut blant de sorte kjolene.

Dype kløfter

Halle Berry, Olivia Wilde og Maria Carey var bare noen av stjernene som hadde valgt å gå for dyp utringning under kveldens Golden Globe. Og noen får det bedre til enn andre. Halle Berry har en flott kropp og valgte å vise den frem i en kroppsnær kjole fra Kaufmann Franco, mens Olivia Wilde satset på en glitrende kjole fra Gucci. Kveldens dypeste og mest smakløse utringning går til Mariah Carey i Hervè Lèger.

Supermodellmamma Heidi Klum valgte en kjole i havfrue snitt fra Roberto Cavalli på den røde løperen. Med tanke på hvor kort tid siden det er siden modellen fødte, må det sies at hun så flott ut under kveldens festligheter. Skuespilleren Mo`Nique hadde valgt en gullfarget kjole fra Reem Acra for anledningen.

Ikke like heldige

Det var ikke alle av stjernene som var like heldige med antrekket under kveldens Golden Globe. Tina Fey, Christina Hendricks og Maria Carey var noen av kveldens tapere. Tina Fey valgte en voluminøs kjole fra Zac Posen som hun nesten forsvant helt i, mens Christina Hendricks så ut som en amerikansk bløtekake eller brudepike fra 80-tallet i den ferskefargede kreasjonen fra Christian Sirano. Christina Aguilera var heller ikke like heldig med sin ferskenfargede kjole fra Versace, som strammet hardt over brystene. Hendricks og Aguilera bekrefter at ferskenfarge er en av de vanskeligste fargene å gjennomføre på rød løper.

Relevante artikler videre:

Sarah Jessica er kjent for flotte kjoler på rød løper.Her er hennes favoritter!

Hvilken kropp tjener mest i 2009?Få svaret her!

Plei huden godt i vinterkulden.Få gode tips her!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?