YSL Manifesto

silje
Publisert:

Var det en ting folk snakket om gjennom uken, så var det at de hadde lyst til å skaffe seg det beryktede Yves Saint Laurent Manifesto handlenettet. Lørdag morgen stod jentene fra YSL klare for å dele ut nettene, som ble revet bort på et blunk av New Yorks miljøbevisste fashionistas. Sesongens nett, designet av Stefano Pilati, hadde supermodell Christy Turlington opp ned på forsiden i svart og hvitt design, iført klær fra høstkolleksjonen. Nettet ble delt ut til de 2000 første forbipasserende i New York.

Veskene ble delt ut på lørdag i forbindelse med lanseringen av høst/vinterkolleksjonen 2009, i store byer som Hong Kong, London, Milano og Paris. Etter tidligere sesonger er nettene blitt en snakkis, noe som sikkert var planen til designer Stefano Pilati da de bestemte seg for å kjøre disse reklamestuntene. YSL deler nemlig ut 1,5 milloner eksemplarer av Manifestoet verden over på samme dag.

Selv klarte jeg å få et nett hver til oss begge, som skal brukes som shoppingnett istedenfor plastposer. Er du opptatt av miljøet, er et fint handlenett et perfekt alternativ til plastikkposer når du skal på shopping eller i butikken.

Publisert: