Dilla på 70-tallet

silje
Publisert:

Min facinasjon for 70-tallet startet vel egentlig i mammas vidunderlig kleskap, som var en blanding av polyester, brunt, orange, lilla og sinnsyke mønstre. Hva skulle jeg ikke gitt for å ha den garderoben idag (sukk). Men slik går det når mødrene rydder og kaster det de tror aldri kommer på moten igjen. Det er kanskje nettoppd derfor jeg ikke kaster noenting? Gudskjelov finnes det nok av 70-talls plagg på ebay og i Oslos secondhand-og vintagebutikker.

Følg minMote på Twitter.

Ifjor løp jeg rundt med fletter i håret nesten hele sommeren. Og da jeg flettet håret igjen i dag tidlig, merket jeg at jeg hadde savnet frisyren, som jeg synes er perfekt til de fleste 70-tallsklærne mine. Enten fletter jeg en flette på hver side som her, eller så bruker jeg extensions og fletter en tykk heidi-flette som jeg bruker som et "hårbånd". Perfekt på en sommerdag som idag.

MinMote.no - Norges største moteside

PS: Likte du Project Runway og TopModel, kommer du til å elske Stylista som starter på TV3 ikveld. Selv er jeg født utålmodig, så jeg har sett nesten alle episodene og skal heller sjekke ut hva Melodi Grand Prix-finalistene har på seg under kveldens semifinale.

Husk å følge minMote på Twitter!
Publisert: