Stjernene handler også billige og kule klær

Det er ikke bare vi vanlige mennesker som sniker oss rundt i kjedebutikkene, de største stjernene gjør det også. Se hvilke budsjettplagg de elsker og hvor du kan få tak i det samme plagget.

Mari Glans
Publisert:

Selv om de er en av verdens mest kjente stjerner, betyr ikke det at de kun går i designerplagg. Akkurat som oss drar de gjerne innom de rimelige kjedebutikkene på jakt etter billige og trendy plagg. Kjendiser som Nicole Richie, Nicky Hilton, Mischa Barton og Olivia Palermo blir ofte observert med fulle bæreposer etter å ha vært på shopping på kjeder som H&M og Zara.

Spar penger når du skal shoppe!Her er 14 gode råd til smart og billig shopping

Rimelig kjole fra Topshop

Kim Kardashian får stadig oftere skryt for klesstilen sin på den røde løperen. I forrige uke ble hun fotografert på et arrangement i Los Angeles iført en kjole fra den britiske kleskjeden TopShop. Kjolevalget fikk Kim Kardashian på flere best kledd-lister uken etter, selv om kjolen kostet under 500 kroner.

Nå har Topshop begynt å sende til Norge, så nå kan du også skaffe deg samme kjole som Kim Kardashian. (OBS, kjolene blir raskt utsolgt!)

Liker du stilen til Kim Kardashian?Nå kan du handle på eBay-siden hennes

Trendy på budsjett

Lauren Conrad ble kjent for sin kule stil gjennom MTV-serien «The Hills». Men å være stilsikker trenger ikke koste mye. Da Lauren Conrad lanserte boken sin «L.A. Candy» i Los Angeles hadde hun på seg en bluse fra kleskjeden Urban Outfitters. Blusen kostet ca 350 norske kroner, og Lauren kombinerte den med sorte shorts og høye hæler.

Synes du Lauren har kul stil?Slik kan du kopiere stilen til Lauren Conrad

Klassisk stil fra Mango

Scarlett Johansson er det ansiktet til høstkampanjen til den spanske kleskjeden Mango. Det er derfor kanskje ikke så rart at hun hadde på seg et skjørt fra Mango på lanseringen i Madrid nylig. Men ingen som ser bildene av Scarlett Johansson kan gjette at dette skjørtet er fra en kleskjede, og bare koster 450 kroner.

Mango har web-butikk hvor du kan kjøpe skjørtet over nett. Skjørtet til Scarlett finner du her.

MinMote.no - Norges største moteside

Kule Kate liker H&M

Kate Bosworth regnes som en av de best kledde kvinnene i kjendisverdenen, og får ofte skryt for sin måte å kombinere klærne sine på. Selv om Kate Bosworth er fan av dyrere merker som storfavoritten Chloé, er hun ikke fremmed for å kle seg i rimeligere plagg heller. Da hun skulle ut å fly for en stund siden hadde hun på seg et skjørt fra Matthew Williamsons kolleksjon for H&M. Skjørtet koster rundt 450 norske kroner, og ble som resten av kolleksjonen revet vekk fra H&M butikkene i Norge.

MinMote.no - Norges største moteside
People.com | Celebrity News, Exclusives, Photos and Videos

Relevante artikler videre:

Synes du Kate Bosworth har kul stil?Stjel stilen til Kate Bosworth

Hvem kledde seg best i forrige uke?Her er ukens best kledde

Nysgjerrig på kjendistrender? Røde lepper er hot i sommer

Gjør gode kupp på salg!Her er de beste salgstipsene

Publisert: