Bytter ut norsk suksessmodell

Den norske modellen Pernille Holmboe (32) slutter som modell for den svenske klesgiganten Gina Tricot. Hun erstattes av den brasilianske Victoria's Secret-modellen Emanuela de Paula.

silje
Publisert:

Bærums-jenta Pernille Holmboe har vært den svenske kleskjedens ansikts utad i mange år og har blitt et kjent fjes i Skandinavia. Hun beskrives som en viktig del av kleskjedens framgang, skriver Expressen.

- Hun er en av grunnene til at vi har hatt stor suksess. Vi har økt salget i snitt 50 prosent hvert år. Vår avtale gikk ut ved årsskiftet 2009 og begge parter har valgt å ikke fornye avtalen, sier Victor Appelqvist til Expressen.

Nå viser deg seg at årsaken til at Holmboe byttes ut, er at hun er gravid.

- Avtalen utløp og det var heller ikke aktuelt med en forlengning denne gangen da vi har den gledelige nyheten å meddele at Pernille venter en liten datter med ektemannen Gregard Heje, sier Holmboes agent Liv S. Amble til Dagbladet.

Kle deg fint i vinterværet.Varme jakker gjør susen!

Ble for dyr

Kleskjeden har tidligere prøvd å avslutte samarbeidet med den populære modellen. I 2006 valgte også Gina Tricot å ende kontrakten med Pernille Holmboe. Den norske modellen skal ha blitt for dyr for kleskjeden. Den gangen raste kundene og selskapet endte det hele med å ta supermodellen tilbake på reklameplakatene.

- Vi ville prøve noe nytt. Vi synes hun ble for dyr, sa Appelqvist til Expressen i fjor.

- Det er viktig for oss å ha en modell som formidler vårt budskap på riktig måte. Hvem eller hvilke modeller det er, vil alltid komme i andre rekke, sier Appelqvist.

Ta vare på huden i kulda.Slik blir du vintervakker

Erstattes av undertøysmodell

Bærum-jentas kontrakt gikk ut ved årsskiftet og den brasilianske modellen Emanuela de Paula er allerede å se på reklameplakatene i butikkene. Den brasilianske modellen har blant annet jobbet som undertøysmodell for Victoria's Secret, og ble i 2009 ranket som den 11. best betalte modellen i verden av magasinet Forbes.

Relevante artikler videre:

Shop smart på salg. Her er de beste tipsene

På tide med noe nytt i garderoben?Slik shopper du vårens trender på januarsalget

Pass godt på huden i vinterværet.Her får du gode tips

Publisert:

Finn mer innhold om: