Gjør stor suksess med selvlysende undertøy

Tiden med å ha problemer med å ta av undertøyet i mørket kan være over. En driftig tobarnsmor fra Australia har nemlig utviklet en undertøyskolleksjon som blir selvlysende i mørket.

silje
Publisert:

Ekteparet Jan and James Hawley startet sin business Luminglow på kjøkkenet i Australia etter endt arbeidstid. Nå er undertøyskolleksjonen «Boudoir» en stor internasjonal suksess, skriver DailyMail. Det hvite undertøyet i kolleksjonen skal bli selvlysende og skinner grønt i mørket, etter at de har blitt holdt mot lyset i to minutter.

-Vi kalte kolleksjonen «Boudoir» fordi den skal brukes i mørket på soverommet. Undertøyet er mindre og mer sexy enn de tidligere kolleksjonene, sier Jan Hawley til DailyMail.

Noen vil ha din brukte bh. Sjekk saken her!

Sønnene inspirerte kolleksjonen

Ifølge tobarnsmoren var det de to sønnene hennes som oppmuntret henne til å satse på ideen og starte opp firmaet for to år siden. Etter at familien opplevde suksess med det selvlysende undertøyet, bestemte de seg for å satse videre. Nå selges undertøyet i Europa og USA.

-Etter den første kolleksjonen ville sønnene mine være mer involvert i prosessen og kom med forslag til designen. Resultatet er mer avslørende bher og truser enn tidligere. Men vi synes fortsatt at det er mye humor i kolleksjonen, sier Hawley.

Hvor lenge varer det selvlysende undertøyet?

- Antageligvis lenge nok, sier Hawley til den britiske avisen.

Relevante artikler videre:

Problemer med å finne riktig størrelse?Det har Hanne også!

På tide med et par nye strømper?Dette er høstens tøffeste!

Sats på grått i høst.Slik gjør kjendisene det!

Publisert: