Mette-Marit går for rød høst

En av høstens store trender er røde detaljer og det har kronprinsesse Mette-Marit fått med seg. I forbindelse med besøket i Budapest, valgte Kronprinsessen et par elegante røde sko til 

silje
Publisert:

«den lille sorte.»

Røde detaljer som sko, hansker, vesker og ikke minst rød leppestift er hot i høst. Prada og Lanvin var bare noen av motehusene som viste røde toner på catwalken for høsten. Den røde fargen er et perfekt tilbehør til «den lille sorte kjolen», og skoene til Mette-Marit gjør antrekket stilfullt og elegant. Sløyfene er en morsom detalj som absolutt passer kronprinsessen stil.

Sløyfer er på moten. Kjendisene digger denne stilen.

Kronprinsesse Mette-Marit har sans for de elegante detaljene. Tidligere i høst viste hun seg blant annet i en annen hot trend fra catwalken, markerte midje med knyttet belte. Under gårsdagens pressekonferanse i Budapest, valgte kronprinsessen også å fremheve livet med et tynt dobbelt belte i brune toner. I tillegg gikk hun for et par beige sko og en liten elegant veske fra Prada.

Marker midjen som Mette-Marit. Slik gjør du det!

Slik får du stilen

Velg deg en rød detalj i høst. Tilbehør som sko, vesker eller belter setter enkelt farge på et sort antrekk. Rød leppestift eller neglelakk er den enkleste og kanskje rimeligste måten å få litt ekstra farge inn i hverdagen. Et hverdagsantrekk blir straks mye mer fargerikt med et par røde lepper. Er du mer vågal, går du for en flott rød kjole på årets julebord, da blir du garantert midtpunktet.

Røde lepper er hot. Slik bruker du denne trenden

Relevante artikler videre:

Silje går også for røde lepper på fest. Se den kule festlooken her!

Den lille sorte kjolen passer uansett fasong og alder. Få gode tips til hvordan du kan få stilen.

Lurer du på hva som er hot i høst? Se video med høstens kuleste plagg.

Publisert:

Finn mer innhold om: