MinStil: Anneli Bush

Privat

Anneli Bush sin stil preges av nøytrale farger og enkle snitt, men etter et langt år i lockdown er hun klar for å ha det gøy med farger, fest og print.

I spalten MinStil snakker MinMote med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Vi har allerede tatt en prat med blant andre Maria Hansen, Pernille Rosenkilde og Ylva Olaisen.

Etter flere år i utlandet tok Anneli Bush (35) med sin engelske mann hjem til Oslo. Sammen med deres to små barn, Rio og Jade, flyttet paret i fjor til et hus ved sjøen i Asker.

Bush har studert mote i Barcelona og har erfaring fra motebransjen i London. Sammen med mannen driver Bush nå med å kjøpe og renovere eiendom. Hun står for interiørdelen på parets prosjekter, samt at hun nylig startet sitt eget interiørkonsulent-firma.

– Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Klassisk og ren, med en edge. Siden jeg ble mamma, er det fullt fokus på komfort, rene snitt, bra kvalitet og materialer.

Privat

– Hvilke nøkkelplagg finner vi i din garderobe?

– Akkurat nå lever jeg i mine go-to svarte Lululemon leggings, modell «Wunder Under». De er helt FANTASTISKE, samt crew neck-gensere, klassiske T-skjorter og mine Adidas Ozweego. Kjøpte akkurat ett par i khaki, som er helt perfekte.

– Jakker er vel det jeg eier mest av – alt fra camo, oversized, til mer statement/blazer-stiler. Det er nok også mitt beste nøkkelplagg i garderoben – da man så lett kan dra sammen en relativt enkel look, med en fresh statement-jakke slengt over skuldrene.

– Ditt beste second hand/vintage-kupp?

– Jeg har alltid elsket vintage – spesielt under studietiden i Barcelona som har så mange fine vintage butikker med Dior, Chanel, YSL og så videre. Jeg shopper ikke så mye vintageklær nå lenger, men veldig mye vintage og second hand interiør, derimot! Mitt beste vintage-«kupp» gjennom tidene var vel en burgunder Dior-clutch med en gull-lenke, som var min go-to veske i mine festdager i Barcelona ... Savn!

– Hva står øverst på ønskelisten akkurat nå? 

– Det er flere ting. En Chanel 19 flap, i enten «houndstooth»-tweed eller klassisk svart. En Goyard tote-veske, har den allerede i grønn og blå, i en annen frisk farge da jeg bruker den nesten hver dag – den er den perfekte bagen til alle baby-greier. En ny sommerkjole fra Daily Sleeper, og gjerne et Maya Brenner-halskjede i gull med initialene til barna våre.

Privat

– Har noen gode klestips til gravide?

– Med min første, brukte jeg mye graviditetsklær, men med nummer to, så kjøpte jeg ingenting, og hadde gitt bort alt annet fra første graviditeten. Annet en kanskje ett par «maternity»-jeans, ASOS og Topshop har de beste, ett par leggings, jeg brukte mine fra Lululemon fram til 8. måned, noen oversized T-skjorter, kardigans og gensere. Jeg vil anbefale å heller kjøpe «vanlige» klær i en – to størrelser opp, som man kan fortsette å bruke etter graviditeten, hvor man ofte vil ha ting litt oversized og romslig i en god stund fremover uansett.

Privat

– Beskriv din ultimate drømmedag fra morgen til kveld:

– Min ultimate drømmedag er å våkne opp til en corona-fri verden (!), med mann og begge barna krøpet opp i sengen, på en ferie på Ibiza. Det er sommer og sol, og en is-matcha som venter på nattbordet mitt, etterfulgt av en familiefrokost ute på terrassen sammen ett annet vennepar. Vi leier en båt ut til Formentera, og koser oss i solen, med masse bading og lek. En lunsj på vår favoritt beach club-restaurant i Formentera, Juan y Andrea, med den beste sjømaten og masse god hvitvin. Vi vender snuten tilbake mot Ibiza, og kjører rolig og sakte hjemover for å nyte ettermiddagssolen, kanskje en liten lur? Vi hopper av i Ibiza Town, og suger i oss den magiske atmosfæren i byen, før vi drar hjemover og dusjer, og tar en sen middag på vår favorittrestaurant på Ibiza, La Paloma, mens barna sover i vognene ...

– Ditt beste skjønnhetstips?

– Ukentlig eksfoliering, jeg elsker SkinCeuticals, slik at produktene du bruker penetreres bedre inn i huden, Gua Sha-ansiktsmassasje hver morgen og kopping-ansiktsmassasje hver kveld. Daglig pilates/reformer og yoga. Jeg elsker SPACE-studio i Oslo og Melissa Wood Health på nett. Sellerijuice og masse vann hver dag. Jeg byttet nylig ut kaffen mot en matcha, og det føles så mye bedre ut og spiser 80 prosent plantebasert, det gjør underverker for hudtekstur og kropp!

– Du har totalt kleskrise, hva gjør du?

Keep it simple. Jeg slenger på meg mine go-to jeans, sammen en hvit lin-T-skjorte, de beste er fra Zara, noen fine gulløredobber, statement solbriller og mine Gucci slip-ons.

– Har du et favorittplagg i klesskapet?

– Vanskelig å bare velge ett plagg (!), men ut fra hva jeg bruker mest, er det er nok mine Celiné Baby Audrey-solbriller, en av mine Gucci Soho Disco-vesker, jeg bruker de hele tiden, en superfin camo-jakke fra H&M og mine 501 jeans.

– Gjør du noen bærekraftige valg i garderoben?

– Jeg er veldig flink til å renske garderoben hver sesong, og flere ganger under sesongen, hvor jeg enten selger eller donerer bort plagg, vesker og sko jeg ikke lenger elsker. Om noe ikke har blir brukt en sesong, så må det ut!

– Hvilke trender har du troen på for våren og sommeren?

– Selv om jeg personlig er mest glad i tonale og nøytrale farger, tenker jeg at denne våren og sommeren kommer til å bringe masse farger og positive klær som får deg til å smile! Etter en lang og mørk periode, med lockdown og dystre nyheter gang på gang, så tror jeg vi alle er mer enn klare nok for å ha det litt gøy. Kjoler, print, morsomme teksturer og stilkombinasjoner – jeg gleder meg!

– Har du noe du alltid er på jakt etter?

– Jeg var for evig på jakt etter den perfekte jeansen, som jeg endelig fant i Amsterdam 2 år siden, Levis 501 i modellen «cropped skinny», så nå går jakten videre til det perfekte loungewear-settet som sitter perfekt, som man fint bruke til hverdags med sneakers og en veske.

– Hva ser vi deg aldri i, og hvorfor ikke?

– Veldig høye hæler, fordi jeg rett og slett ikke orker, og veldig dyp utringning. Om jeg skal vise hud, så er det heller bena på show, og dekket til på toppen.

– Ditt aller beste motetips?

– Trust your instincts, og ikke alltid gå etter what’s hot. I årevis har jeg unngått visse trendy plagg og tilbehør der og da, og heller vendt meg tilbake til noe etter en – to sesonger, om jeg fortsatt syns det er fint og føler at det er blitt en klassiker. Om noe kjennes feil etter du har tatt det på; om du ikke føler deg som deg – så dropp det! Kjør din egen greie, alltid.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?