Slik bruker stjernene blonder

Hollywoodstjernene har funnet inspirasjon fra catwalken og kler seg i blonder på den røde løperen. Blondekjoler, topper eller skjørt gir den perfekte partylooken i høst.

silje
Publisert:

Elegant eller tøft

Sorte blonder som plagg eller detaljer er i vinden denne høsten, og passer perfekt til fest eller hverdags. Glem blondehanskene, i høst er det enten en elegant eller moderne look som gjelder.

Sats på tøft tilbehør som et par skulpturelle ankelboots, Mary Janes eller et par pumps med nagler for å rocke opp denne elegante looken. Gjør looken moderne med store sølvsmykker eller elegant med perler og 40-talls Hollywoodhår. Går du for en full blondelook à la Sophia Bush, lønner det seg å holde tilbehøret enkelt. Denne kjolen fungerer nemlig som et smykke i seg selv. Stilsikre Diane Kruger satser på en vakker kjole med blondedetaljer på den røde løperen. Lekkert og elegant er stikkord for hennes antrekk.

En annen stjerne som har en fin stil er Rachel Bilson. Sjekk video her!

Blondetaljer

En blondekjole krever sin kvinne, men du kan fint få stilen ved å bruke blonder som detaljer i et antrekk. Et blondeskjørt kan brukes til fest som stylet på Whitney Port, med en søt eller kul topp og et par sandaler. Ønsker du en litt mer edgy look, går du for en topp med sterke skuldre til et blondeskjørt, det blir garantert tøft. Til hverdags kan du bruke skjørtet med kardigans eller strikkegensere for å myke opp looken. En topp med blondedetaljer er et annet kult alternativ. Bruk toppen til svarte lakkleggings, jeans eller skinnskjørt til fest. En blondetights er et tøft alternativ til svarte leggings og er perfekt under sesongens lange strikkegensere.

Fuskepels holder deg varm i kulden. Sjekk de kule jakkene her!

Secondhand eller vintage

Let etter topper, jakker eller kjoler i byens secondhand/vintagebutikker, ebay eller loppemarkeder. Blonder har allerede vært mange ganger i motebildet og orker du å lete, kan du finne mange skatter som er helt unike.

Skummelt å handle vintage eller secondhand? Bli med Silje på vintageshopping i New York!

Tips: Røde detaljer som leppestift eller et par pumps kan være lekkert til denne looken. Pass bare på at det kun er små detaljer som ikke blir form mye, her er grensen hårfin fra det går fra fin til altfor mye.

Relevante artikler videre:

Røde lepper er flott. Slik gjør du det!

Sats på detaljene. Glidelåsdetaljer er også hot i høst!

Lårhøye boots er en annen sterk trend. Se hvordan kjendisene styler looken her.

Publisert: