- En utfordring å kle seg i kulda

Bloggeren Ingrid Holm mener det er vanskelig å kle seg fint når minusgradene herjer, men har likevel gode råd til deg som vil se bra ut i kulda.

silje
Publisert:

Ingrid Holm er en av semifinalistene i kategorien «Dagens Outfit» til prisutdelingen Blog Awards og driver bloggen «The Showmanship.» Kategorien «Dagens Outfit» handler i stor grad om bloggerens antrekk, stilsans og personlige stylingtips. Holm har blogget i syv år og har ambisjoner om å jobbe som stylist. I forbindelse med nominasjonen, fikk Holm og to andre bloggere en utfordring der de skulle style seg selv i seks dager, i seks forskjellige plagg. Bloggerne Malin Kvande og Mari Skjæraasen deltok også i utfordringen. De tre motebloggerne valgte å løse oppgaven på forskjellige måter.

- Utfordringen i selg selv var kjempespennende, og en god anledning til å vise en annen side av meg selv ved å bruke kjoler jeg kanskje ikke vanligvis ville ha valgt selv. For meg har et antrekk veldig mye med stilsans å gjøre. Det er hvordan en person setter plagg sammen, sier Ingrid Holm til minMote.

Hvem styler det best? På Vixenmagazine.no kan du lese Mote-Siljes dom over kandidatene.

For første gang arrangerer motemagasinet Vixen og minMote Norges første prisutdeling for bloggere. Lesere landet rundt har nominert over 400 bloggere til årets prisutdeling, og nå har fagjuryen plukket ut sine favoritter i hver kategori. I tiden framover vil semifinalistene bli lansert på vixenmagazine.no og minMote.no, hvor du som leser kan stemme frem dine favorittbloggere.

Stem frem din favoritt her!

En utfordring å kle seg sexy i kulda

Holm beskriver sin stil som en blanding av vintage og nytt. Bloggeren er tiltrukket av både det feminine og maskuline i klær. Bloggeren har en romantisk og sexy stil, og liker å leke seg med tilbehør som strømper, hatter og sko. Men bloggeren synes også som mange andre, at det er en utfordring å kle seg i kulda.

- Jeg liker å eksperimentere med tradisjonelle oppfatninger av stereotype kjønnsroller i mote. Jeg er veldig inspirert av rock 'n' roll. Jeg liker å tøye grensene littegrann og være litt crazy i stilen. Klær er til for å utrykke seg selv. Men det er ikke enkelt å kle seg sexy når det er kaldt, det er en utfordring å kle seg seg i kulda.

Bloggeren har likevel noen gode tips til de som har lyst til å pynte seg litt i kulda.

- Tilbehøret har ekstremt mye å si. Sats på strikk i varme toner, både på luer, skjerf og vanter. Hatter er kult og du kan gjerne eksperimentere med sko så lenge de er varme. En enkel og rimelig oppdatering er en ny leppestift, det er ofte tilbehøret som avgjør at antrekket blir bra.

På tide med litt nytt tilbehør? Her er tilbehøret som varmer i kulda!

Blitt flinkere til å kle oss

Selv om Holm bruker mye vintage, er hun opptatt av at det ikke skal se ut som hun kommer ut fra en film på 50-tallet. Trikset er å blande vintage med nye plagg, og det synes bloggeren den yngre garden av motebloggere er flinke til. Holm synes også at nordmenn generelt har blitt flinkere til å kle seg i den siste tiden.

- Jeg føler at nordmenn har blitt mye flinkere til å eksperimentere med klær. Dette er en spennende utvikling. Kanskje det skyldes moteblogger og mye fokus på mote i Skandinaviske medier i det siste? Jeg synes også at nordmenn har en tendens til å sette fokus på kvalitet, og det er viktig, avslutter Holm til minMote.

Klassiske klesplagg går aldri av moten. Her finner du noen av våre favoritter!

Alle bildene av alle antrekkene til bloggerne kan du se i siste utgaven av magasinet Vixen.

Her er alle semifinalistene i kategorien Dagens Outfit:

Stem på din favoritt her!

http://dagensoutfit.notre.co

Juryens begrunnelse:Dette er jo ingen personlig blogg, og hører således ikke hjemme sammen med de andre nominerte. Men Dagens Outfit har en særstilling i Norge og bidrar gjennom sin samlende effekt til å heve nivået på alle personlige stilblogger. Et besøk hos DagensOutfit.notre.co er alltid inspirerende og engasjerende.

http://mmaris.blogg.no

Dukkesøte Mari har en ung og leken tilnærming til stil, og leverer en spennende stilmiks som både er feminin og røff på samme tid.

Rock'n Roll Ballerina

Juryens begrunnelse:”Vær tøff men snill, vær modig og realiser deg selv” skriver Sumir på bloggen sin, og positivitet og moteinteresse går som en rød tråd gjennom Sumirs inspirerende blogg Rock’n’Roll Ballerina. Sumirs outfitbilder er personlige og nære, og videreformidler den samme positiviteten som resten av bloggen hennes gir inntrykk av. En lykkepille av en blogg.

澳门百乐门下载,澳门百乐门在哪里,澳门百乐门手机网app,电脑版手机端注册开户登录

Juryens begrunnelse: Vakker, stilsikker og sofistikert. Ingrid Holms uttrykk er sofistikert, flørtende og stilfullt, og i antrekkene hennes finner man ofte like deler fransk flørt og røff rock. Fotografiene er alltid stilrene og velkomponerte, og hun har vært dyktig til å innarbeide seg en særegen stil som er ganske så avhengighetsskapende.

gracerhee

Vellykket lag på lag styling og et "Kate Moss tidlig på nittitallet" grungeuttrykk gjør Malin Stalin til en særegen blogger. Bildekomposisjonene holder en varierende kvalitet, men gir samtidig et svært nært og personlig bilde av bloggeren. Det er som om man får en sniktitt inn i dagboken hennes, tolket med en gatesmart sans for mote.

http://miangelito.blogg.no

Juryens begrunnelse:Kule Line fra Drammen har en rå stil og en god presentasjon på bloggen sin. I tillegg plukker hun ut shoppingtips til leserne sine med et sikkert blikk. Outfitbildene er kreative, stilsikre og inspirerende, noe som gjør Lines blogg til en svært avhengighetsdannende affære.

Simply Me And My Interest In Fashion

Juryens begrunnelse:Dette er en outfitblogg utenom det vanlige. Her blandes outfitbilder og eksperimentelle fotografier med inspirerende moteklipp og tips. Sandras blogg er kunstnerisk, særegen og utfordrende, og stilen hennes er ofte androgyn, alltid edgy. Hun er aldri konvensjonell, men alltid inspirerende.

Publisert:

Finn mer innhold om: